Komentara: 6
Pregleda: 4494
Foto

Fudbalski savez Vojvodine donirao lopte subotičkim klubovima

13.03.2017. u 16:54h
Izvor: Subotica.com
Predstavnici pokajinskog fudbalskog saveza uručili su danas 174 lopte predstavnicima 62 kluba sa teritorije severa Bačke. Iz grada su poručili da se radovi na izgradnji reflektora privode kraju,a da uskoro kreće izgradnja tartan staze.
Fudbalski savez Vojvodine donirao lopte subotičkim klubovima

Kampanja pomoći fudbalskim klubovima pokrenuta je sa ciljem da se fudbal još više afirmiše i popularizuje, posebno među mlađom populacijom, u manjim sredinama.

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban zahvalio se Fudbalskom savezu Vojvodine (FSV) i Fudbalskom savezu Srbije (FSV) na podršci i ulaganju u Suboticu, što po njegovim rečima značajno pomaže uz ulaganja koja su već predviđena kroz budžet lokalne samouprave.

- Grad Subotica jedan je do retkih gradova u Srbiji koji može da se pohvali velikim brojem klubova u raznim rangovima takmičenja, zato ste pre svega zaslužni vi, sportski radnici, a mi ćemo kao lokalna samouprava učiniti sve da taj rad olakšamo - rekao je gradonačelnik obraćajući se predstavnicima fudbalskih klubova sa teritorije grada Subotice.

Gradonačelnik je govorio i o radovima na Gradskom stadionu, odnosno izgradnji reflektora i pripremama za postavljanje nove tartan podloge na kružnoj stazi.

Fudbalski savez Vojvodine donirao lopte subotičkim klubovima

- Upravo danas je kraj radova na postavljanju reflektora na Gradskom stadionu, a tokom vikenda smo imali i njihovo probno puštanje u rad. Očekujemo ovih dana da stručnjaci optimizuju usmerenje reflektora, a do kraja meseca će reflektori biti predati na upotrebu. U toku je priprema tehničke dokumentacije i dozvola za izgradnju nove atletske staze i sa tim radovima ćemo uskoro početi. - zaključio je Laban

U ime FSV uručenju je prisustvovao Dragan Simović, predsednik ove organizacije, ujedno i superligaša FK "Spartak" koji bije bitku za ulazak u plejof.

- Nastavili smo inicijativu Fudbalskog saveza Srbije (FSS) koji je pre par meseci delio opremu, pa smo mi odlučili da nađemo način kako da i sami od prihodovanog novca pomognemo klubovima sa teritorije Vojvodine. FSV ima odličnu saradnju sa pokrajinskom vladom koja nam je za ovu godinu obezbedila određena sredstva pa ćemo to pokušati da usmerimo u prave svrhe, za pomoć klubovima u njihovom radu. - istakao je Simović

Fudbalski savez Vojvodine donirao lopte subotičkim klubovima

Predsednik FSV je rekao da će uskoro pokrenuti Inicijativu, a pozvao je i lokalnu saoupravu da to podrži, kojom bi se fazno rešavali dugogodišnji problemi Gradskog stadiona u Suboticu.

Na podršci FSV i FSS zahvalio se i Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za oblast sporta i omladine. On je ponovio da se grad trudi da u skladu sa mogućnostima pomogne sportistima i klubovima da funkcionišu u što boljim uslovima.

Fudbalski savez Vojvodine donirao lopte subotičkim klubovima

- Zadovoljstvo mi je što se grad Subotica našao na mapi gradova koji su korisnici sredstava FSV. Zahvaljujući pomoći pokrajinskih i republičkih saveza pri kraju smo radova na montaži reflektora i očekujemo, kako smo i ranije najavili, da oni zasvetle do kraja marta meseca. Projekat za izgradnju tartan staze imamo u rukama i fazi smo pripremnih radova, pribavljamo neophodnu dokumentaciju i uskoro krećemo u same građevinske radove - rekao je član GV

Izvor: Subotica.com
Uručenje donacije Fudbalskog saveza Vojvodine subotičkim klubovima Uručenje donacije Fudbalskog saveza Vojvodine subotičkim klubovima Uručenje donacije Fudbalskog saveza Vojvodine subotičkim klubovima Uručenje donacije Fudbalskog saveza Vojvodine subotičkim klubovima Uručenje donacije Fudbalskog saveza Vojvodine subotičkim klubovima Uručenje donacije Fudbalskog saveza Vojvodine subotičkim klubovima Uručenje donacije Fudbalskog saveza Vojvodine subotičkim klubovima Uručenje donacije Fudbalskog saveza Vojvodine subotičkim klubovima
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 6
Pregleda: 4494
Povezane teme

dragan simović

nemanja simović

bogdan laban

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.