Komentara: 0
Pregleda: 2433

Fudbalerke Spartaka ubedljive u Požarevcu (0:9)

07.09.2014. u 10:44h
Izvor: Subotica.com
U visokoj pobedi ŽFK "Spartak" na gostovanju ekipi ŽFK "Požarevac" najefikasnija je bila četvorostruki strelac Alegra Poljak. Ovo je peta pobeda srpskog šampiona iz isto toliko odigranih mečeva u nacionalnom prvenstvu. U narednom kolu ŽFK "Spartak" dočekuje poslednje plasirani ŽFK "Trijumf".
Fudbalerke Spartaka ubedljive u Požarevcu (0:9)

Juče su odigrane dve utakmice 5. kola Super lige za žene u kojima su Spartak i njegov prvi pratilac Napredak ostvarili ubedljive pobede. Posle pet odigranih mečeva ŽFK "Spartak" ima maksimalan učinak i suvereno drži vrh tabele.

U jučerašnjem duelu u kojem je Spartak pobedio sa 9:0 (3:0) čak šest igračica se upisalo u listu strelaca, od kojih je Alegra Poljak postigla čak 4 i to sve u drugom poluvremenu. Od ostalih strelaca tu su Filipović (3'), Marenić (30'), Slović (37'), Poljak (51', 65', 69 ', 88'), Nikolić (60') i Ilić (76').

Za ŽFK "Spartak" nastupile su: Ivanov, Ilić, Krstić, Radanović, Slović, Malešević (Živković), Poljak, Filipović, Nikolić, Čanković i Marenić (Vajda).

Ekipu je sa tribina bodrila zamenica kapitena Nevena Damjanović koja zbog povrede do kraja prvog dela sezone neće moći da pomogne svojim koleginicama.

U narednom kolu ŽFK "Spartak" na Gradskom stadionu u Subotici dočekuje poslednje plasirani ŽFK "Trijumf".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2433
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.