Komentara: 0
Pregleda: 2740

Fudbalerke Spartaka u finalu Kupa Srbije

05.06.2014. u 09:50h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka pobedile su juče u Beogradu ekipu LASK Crvene zvezde posle penala i zasluženo se našle u finalu Kupa Srbije, gde će se 8. juna sastati sa Mašincem koji je pobedio Požarevac.
Fudbalerke Spartaka u finalu Kupa Srbije

Juče su odigrane obe polufinalne utakmice Kupa Srbije u kojima su se sastali ŽFK "LASK Crvena zvezda" i ŽFK "Spartak", odnosno ŽFK "Mašinac" i ŽFK "Požarevac", a u finale su prošli Spartak i Mašinac. Ekipa iz Niša bila je ubedljiva protiv Požarevca i pobedila sa 3:0 (0:0), za razliku od Spartaka koji je put do finala pronašao preko penal lutrije.

Regularni deo meča završen je rezultatom 1:1 i odmah je usledilo izvođenje penala, a uz seriji je bio bolji Spartak sa 3:4. Povela je Crvena zvezda u 19. minutu, a izjednačenje za Spartak je u 32' minutu donela "zlatna kopačka evrope" - najbolji strelac Evrope Milena Nikolić. U drugom delu nije bilo promene rezultata pa su finalistu odlučili penali.

Fudbalerke Spartaka u finalu Kupa Srbije

Finalni meč Kupa Srbije na programu je u nedelju 8. juna, a gde će biti odigran biće odlučeno danas u  Fudbalskom savezu Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2740
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.