Komentara: 4
Pregleda: 3942

Fudbalerke Spartaka pobedile Vojvodinu (6:0)

26.10.2014. u 21:29h > 27.10.2014. u 09:59h
Izvor: Subotica.com
Još jedna ubedljiva pobeda u nizu za fudbalerke Spartaka koje su svom kontu pogodaka od 49 dodali još 6 posle meča sa Vojvodinom koji je danas odigran na Gradskom stadionu.
Fudbalerke Spartaka pobedile Vojvodinu (6:0)

Fudbalerke Spartaka došle su do svoje 10 pobede u nizu nakon pobede nad Vojvodinom od 6:0. Strelci za "golubice" su bile Nikolićeva sa 3 postignuta pogotka, Ilićeva sa 2 i Živkovićeva koja je ušla sa klupe ali ipak uspela da se upiše u listu strelaca.

Najbolji strelac UEFA lige šampiona za žene u sezni 2013/14 Milena NIkolić "načela" je mrežu gostiju u 1' minutu i stavila "tačku na i" u 90' minutu meča za još jednu efikasnu utakmicu i gol razliku 55/0.

Za ŽFK "Spartak" nastupile su: Ivanov, Ilić, Krstić, Vajda, Slović, Malešević, Filipović, Damjanović, Nikolić, Čanković, Marenić (Živković).

Za ŽFK „Vojvodina” nastupile su: Drezga, Trajković, Pap, Janković, Gavrilović, Malijar (Kolarić), Lazić, Delić, Golubović (Stojiljković), Avramović (Nađ), Goranović

Meč je obeležio povratak zamenice kapitena Nevene Damjanović koja je pauzirala dva meseca posle povrede koju je zaradila upravo protiv novosadske ekipe, tada na gostovanju.

Fudbalerke Spartaka pobedile Vojvodinu (6:0)

U narednom kolu ŽFK "Spartak" gostuje u Kruševcu ekipi Napretka, koju su već pobedili ove sezone i to minimalnom pobedom krajem avgusta. Meč 11. kola između Napretka i Spartaka igra se 2. novembra od 14 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3942
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.