Komentara: 1
Pregleda: 2792

Fudbalerke Spartaka jesenje prvakinje i bez primljenog gola 990 minuta

01.11.2014. u 16:48h
Izvor: Subotica.com
Svih 11 pobeda i gol razlika od 55/0 donele su fudbalerkama Spartaka ceremonijalni naslov jesenjeg prvaka Super lige. Dominacija u ženskom fudbalu se nastavlja, a poslednji "skalp" uzet je kruševačkom Napretku u pobedi od 3:0.
Fudbalerke Spartaka jesenje prvakinje i bez primljenog gola 990 minuta

Fudbalerke Spartaka odigrale su derbi 11. kola Super lige na gostovanju u Kruševcu protiv Napretka, kojeg su već pobedili u četvrtom kolu, tada sa minimalnih 1:0, a danas sa 0:3. Ovo je Spartakova 11. uzastopna pobeda u prvenstvu u kojem su igračice postigle 55, a nisu primile niti jedan pogodak, baš kao što su to ilustrovale na priloženoj fotografiji.

ŽFK "Napredak" - ŽFK "Spartak" 0:3 (0:1)
(Poljak 19', Čanković 68', Nikolić 72')

NAPREDAK: Kostić, Marković, Karadžić, Mo.Šišković, Jankov, Ma.Šišković, Dobrosavljević (od 89. Bondžić), Petronijević (od 69. Đilas), Krstić, Pavlović, Tenkov (od 78. Lisinac)

SPARTAK: Gardijan, Ilić, Krstić, Vajda, Slović, Malešević, Poljak, Damjanović, Nikolić, Čanković, Marenić (od 46. Filipović)

Jesenji deo takmičenja je završen i fudbalerke idu na zasluženi odmor sa maksimalna 33 boda. Prolećni deo takmičenja se nastavlja krajem marta kada će Spartak na domaćem terenu dočekati ŽFK "Požarevac".

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2792
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.