Komentara: 0
Pregleda: 3189

Fudbaleri Subotice savladali Vrbas sa 6:0

12.10.2014. u 15:53h
Izvor: Subotica.com
U utakmici 9. kola Vojvođanske fudbalske lige (VFL) grupa Bačka danas su se na stadionu Nikola Tesla u Subotici sastali FK "Subotica" i FK "Vrbas", a nova tri boda sasvim zasluženo ostaju u Subotici nakon uverljive pobede od 6:0.
Fudbaleri Subotice savladali Vrbas sa 6:0

FК "Subotica" nastavlja seriju dobrih igara i ubedljivih pobeda. Gosti iz Vrbasa, iako u svojim redovima imaju prekaljene internacionalce, Pekovića i Stanića, samo su u prvih desetak minuta dobro parirali domaćinu. Nakon tih uvodnih minuta, Subotica preuzima terensku inicijativu, igrajući brže i poletnije. Uz dobru organizaciju igre Ognjena Đuranovića, već u 31. minutu došli su do vođstva, šest minuta kasnije poveli sa 2:0, a u 43. minutu, Gašović brani jedanaesterac Bakiru Nikšiću.

Nastavak utakmice doneo je potpunu kapitulaciju gostiju, i u tom periodu videli smo četiri pogotka, a domaćin je mogao postići bar još toliko. Ipak, nije, najviše zahvaljujući odličnom čuvaru mreže Vrbasa, Nikoli Gašoviću, koji je jedini u svojoj ekipi kvalitetno odradio ovu utakmicu.

Subotica - Vrbas 6:0 (2:0)

Strelci: Benjak 31. min; N.Vojnić 37.min; Mirkov 47.min ,72.min; Nikšić 55.min; Drčelić 70.min
Stadion Nikola Tesla Gledalaca: 50 Sudija: Jovica Jarilović (Apatin)

ŽK: N. Vojnić(Subotica); Nađ, Radovanović, Stanić, Jovanović (Vrbas)
CK: Maćiženski 43.min (Vrbas)

Subotica: Kumozec-, Jukić, Tatalović (48.min - Drčelić), Masalušić, Ilovac, Đuranović, Vukov (58.min - D.Vojnić), Mirkov, Nikšić (73.min - Dragić), Benjak, N. Vojnić.

Vrbas:Gašović, Nađ, Jelić, Pljuco (53.min - Hodonicki), Peković, Radovanović, Jovanović, Stanić, Marčetić (73.min Balabanović), Maćiženski, Tepavčević (53.min - Marojević)

IGRAČ UTAKMICE: Aleksandar Mirkov (Subotica)

Posle 9 odigranih kola FK "Subotica" zauzima drugu poziciju sa 21 osvojen bod, samo 3 manje od prvoplasirane ekipe "Odžaci" koja ima i utakmicu manje. U narednom kolu koje se igra za nepunih nedelju dana FK "Subotica" gostuje ekipi Srbobrana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3189
Povezane teme

vojvođanska fudbalska liga

fudbalski klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.