Komentara: 2
Pregleda: 3748

Fudbaleri Subotice savladali Tavankut (2:1)

15.04.2015. u 21:08h
Izvor: Subotica.com
Na stadionu "Nikola Tesla" u Subotici, u okviru 21. kola Vojvođanske lige, zona Bačka, fudbaleri Subotice bili su uspešniji od Tavankuta rezultatom 2:1. U narednom kolu Subotica putuje u Odžake na duela sa ekipom OFK "Odžaci".
Fudbaleri Subotice savladali Tavankut (2:1)

Iako oslabljene bez nekoliko standardnih prvotimaca oba tima su pokazala dobru igru.

Subotica je povela već u šestom minutu golom Jukića, a nešto kasnije isti igrač udvostručio je prednost domaćina – 2:0. Propustili su Subotičani nekoliko prilika, dok su gosti svoju pravu iskoristili i u 27. minutu preko Kovačeva smanjili prednost na 2:1.

Prisutna publika uživala je u dinamičnoj igri oa tima. U 61. minutu, peh za obe ekipe. Đuranović i Babjanović sudarili su se glavama u duelu  i zbog povreda morali su ranije napustiti teren. Do kraja se vodila neizvesna borba na terenu. Tim Predraga Pršića bio je bolji za jedan gol i zasluženo uknjižio nova tri boda.

Subotica – Tavankut 2:1 (2:1)

Subotica – Stadion: „Nikola Tesla”.
Gledalaca: oko 150.
Sudija: Tanović (Subotica).
Strelci: Jukić u 6. i 9. za Suboticu, a  Kovačev u 27. minutu za Tavankut.
Žuti kartoni: B. Nikšić, N. Vojnić, D. Vojnić (Subotica, Babjanović, Pletikosić, Ruski (Tavankut).

SUBOTICA: V. Vojnić , Dragić, Kazi (Tatalović –), Miloš Opančina (Ilovac –), Masalušić, Đuranović (D. Vojnić), Jukić, Mirkov, Vukov, N. Vojnić, B. Nikšić.

TAVANKUT: Vuković, I. Skenderović, Sloboda, Ruski, Mihaljević, Šimić, D. Skenderović, Šarčević, Kovačev, Pletikosić, Babjanović.

Posle 21. odigranog kola Subotica zauzima treću poziciju na tabeli sa 46 osvojenih bodova, osvojenih kroz 14 pobeda i 4 nerešena susreta. U narednom kolu Subotica gostuje u Odžacima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 nedelju
Komentara: 2
Pregleda: 3748

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub subotica

stadion nikola tesla

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.