Komentara: 5
Pregleda: 1852

Fudbaleri Spartaka završili polusezonu porazom protiv Čukaričkog (2:0)

07.12.2014. u 16:05h
Izvor: Subotica.com
Petim porazom ove sezone Spartaka je završio polusezonu na 9. mestu tabele Jelen super lige sa 18 osvojenih bodova. U 15 odigranih kola Spartak je u 4 meča pobedio, 6 puta je igrao nerešeno, dok je današnjim porazom protiv Čukaričkog zabeležio peti poraz.
Fudbaleri Spartaka završili polusezonu porazom protiv Čukaričkog (2:0)

Porazom na Banovom brdu Spartak je završio prvi deo sezone na 9. mestu, za razliku od Čukaričkog koji će na pauzu otići sa 4. pozicije.

Iako je većim delom meča u najmanju ruku bio ravnopravan protivnik, Spartak je poražen u poslednjih desetak minuta golovima Todorovića i Stojiljkovića.

Prvi gol je postignut u 83' minutu meča snažnim šutem sa oko 30 metara koji je golman Janošević mogao samo isprati pogledom. Drugi gol je postignut sa bele tačke u 89' minutu. Iako je meč produžen za čak 6 minuta, to nije bilo dovoljno Spartaku da postigne makar počasni pogodak.

Sada sledi pauza koja će trajati do kraja februara, a plan Spartakovih priprema za nastavak sezone trebalo bi da saznamo do u narednih desetak dana. Izvesno je da će Spartak morati da poradi na efikasnosti, a da li je rešenje angažovanje iskusnog golgetera ili "aktiviranje" postojećeg potencijala - pokazaće vreme.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 1852
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.