Komentara: 13
Pregleda: 5757

Fudbaleri Spartaka započeli novu sezonu pobedom protiv Radničkog (1:0)

09.08.2014. u 22:24h
Izvor: Subotica.com
Spartak je uspeo da dođe do sva tri boda protiv kragujevačkog Radničkog minimalnim rezultatom 1:0, golom Balabanovića u 74' minutu. U narednom kolu Spartak gostuje OFK Beogradu.
Fudbaleri Spartaka započeli novu sezonu pobedom protiv Radničkog (1:0)

Utakmica je počela minutom ćutanja u znak sećanja na Tijanu Jurić, tragično preminulu devojčicu iz Subotice. Igrači obe ekipe nosili su transparent "Igramo za Tijanu Jurić", a navijači Spartaka su simbolično 15 minuta, koliko je Tijana imala godina, sedeli na tribini i posmatrati utakmicu bez navijanja.

Utakmica ne previše zanimljiva za gledanje, u kojoj je viđeno tek nekoliko šansi koje su mogle da se pretoče u pogotke, uglavnom u golu gostujuće ekipe. Prvo poluvreme bez golova, a onda u 74' minutu Balabanović postiže jedini pogodak za domaće i veliku radost na tribinama Gradskog stadiona.

Poslednjih petnaestak minuta provedeno je na valjanje po terenju, izbijanje lopte daleko od kaznenog prostora i razvlačenje igre po uglovima i granicama igrališta.

Trener Kurćubić posle utakmice bio je zadovoljan sa tri boda, ali ne i sa igrom, pravdajući se prvim kolom, teškim uslovima za igru i novom ekipom, ali ovakva igra svakako se uklapa u Spartakov koncept za sezonu 2014/15 - opstanak u Superligi.

Fudbaleri Spartaka započeli novu sezonu pobedom protiv Radničkog (1:0)

Na premijernom meču tribine Gradskog stadiona bile su prilično prazne. Na svim tribinama moglo se izbrojati možda 1.500 ljudi, računajući i navijače obe ekipe.

U narednom kolu Spartak gostuje OFK Beogradu, a da li će to biti na Karaburmi ili negde drugde znaće se ovih dana pošto stadion OFK Beograda nije dobio prelaznu ocenu Milivoja Mirkova, komesara FSS za bezbednost.

Uskoro detaljnije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 5757
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.