Komentara: 2
Pregleda: 2547

Fudbaleri Spartaka u osmini finala Kupa Srbije protiv Proletera iz Novog Sada

06.10.2014. u 15:51h
Izvor: Subotica.com
U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, u prisustvu predstavnika svih klubova, koji su se plasirali u drugu rundu takmičenja, žrebom su određeni parovi osmine finala Kupa Srbije. Spartak će se za četvrtfinale boriti 29. oktobra protiv novosadskog Proletera. Utakmica se igra u Subotici.
Fudbaleri Spartaka u osmini finala Kupa Srbije protiv Proletera iz Novog Sada

Utakmice osmine finala Kupa Srbije na programu su 29. oktobra. Tokom jeseni odigraće se i mečevi četvrtine finala, a dve polufinalne i finalna utakmica će se igrati sledeće godine.

Polufinalisti će igrati po dve utakmice. Iz tih dvoboja po dva najuspešnija kluba će igrati u finalu za pehar Kupa Srbije. Pobednik Kupa Srbije dobiće, osim pobedničkog pehara, i novčanu nagradu od 10 miliona dinara.

U osmini finala igraće se po jedna utakmica. Ako se utakmica u regularnom toku završi bez pobednika, da bi se dobio pobednik meča, neće se igrati produžeci, nego se odmah pristupa izvođenju kaznenih udaraca.

Od ostalih parova u osmini finala sastaju su:  OFK "Beograd" - Čukarički, Partizan - Sloga (Petrovac na Mlavi), Metalac (Gornji Milanovac) - Voždovac, Vojvodina - Sloboda Point (Užice), Rad - Crvena zvezda, Radnički 1923 - Jagodina i Radnički (Niš) - Inđija.

Finale Kupa Srbije po rasporedu planirano je za sredu, 20. maj 2015. godine

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2547

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

fudbalski kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.