Komentara: 6
Pregleda: 4401

Fudbaleri Spartaka sutra za petu uzastopnu pobedu na domaćem terenu

03.10.2014. u 15:26h
Izvor: Subotica.com
FK "Spartak" u okviru 8. kola Jelen Super lige u subotu od 15 časova dočekuje kruševački Napredak. Trener Kurćubić može da računa na sve igrače, očekuje tvrdu i borbenu utakmicu jer kako smatra obe ekipe imaju istu ambiciju, a Spartakova je svakako da ostane neporažen na domaćem terenu.
Fudbaleri Spartaka sutra za petu uzastopnu pobedu na domaćem terenu

U susret meču 8. kola JSL u kojoj Spartak dočekuje Napredak iz Kruševca na današnjoj konferenciji za medije javnosti su se obratili šef struke Petar Kurćubić i prvotimac Andrej Mrkela.

Ekipa Napretka trenutno zauzima 14. mesto na tabeli, bez pobede, sa četiri poraza i 3 nerešena susreta. Sa druge strane Spartak je na odličnom 4. mestu i prepun je samopouzdanja zbog rezultata ostvarenih u prethodnom periodu.

- "Pokušaćemo da pobedimo petu utakmicu u nizu, neće biti lako, ali prepuni smo samopouzdanja, što nam ostvareni rezultati u prethodnom periodu daju za pravo. Gledajući tabelu trebali bi da važimo za favorita, ali mi to tako ne gledamo i ne smatramo. Znamo šta nas čeka  i nećemo se opuštati. Napredak je dolaskom novog rukovodstva promenio pristup igri, oni sada izgaraju na terenu, ali rezultati ih još uvek ne prate." - izjavio je Kurćubić

Fudbaleri Spartaka sutra za petu uzastopnu pobedu na domaćem terenu

Šef struke Spartaka naglasio je da su najopasnije ekipe koje su u seriji loših rezultata, kojima očajnički trebaju bodovi, zato njegova ekipa treba maksimalno oprezno i koncentrisano da pristupi narednom meču.

"Oni će sutra sigurno doći da pobede, a kada se sudare dve ekipe sa istim ciljevima očekujem jaku, fajtersku utakmicu i u takvom okršaju ne možemo očekivati da obe ekipe zadovolje svoje ambicije. Pokušaćemo an krilima dosadšnjih rezultata, nošeni podrškom domaćih navijača da ostvarimo petu uzastopnu pobedu na domaćem terenu." - dodao je Kurćubić

Prvotimac Andrej Mrkela pozvao je na oprez, ali i naglasio da nejgova ekipa ima razloga za optimizam shodno ostvarenim rezultataima, pogotovo na domaćem terenu.

Fudbaleri Spartaka sutra za petu uzastopnu pobedu na domaćem terenu

- "Očekujem tešku utakmicu, plasman na tabeli nije odraz njihovog kvaliteta, mislim da se radi o dosta dobroj ekipi sa dosta dobrih pojedinaca. S adruge strane mi u poslednje vreme beležimo dobre rezultate, uspeli smo posle jedne loše večeri u Novom Sadu da se vratimo i da pokažemo da smo mentalno jaki. Ukoliko izađemo kao u prethodnim utakmicama na domaćem terenu da nemamo čega da se plašimo. " - izjavio je Mrkela

Na konstataciju novinara da Spartak ove sezone igra na mali broj golova Kurćubić je odgovorio da je takva igra odraz dobre, organizovane i disciplinovane odbrane sa jedne strane, kao i da činjenica da na sedam utakmica je primljen samo jedan gol je po njegovim rečima dobra, ali to ne znači da ne može bolje i u napadu.

Kurćubić i Mrkela su pozvali navijače da dođu na Gradski stadion i pomognu još jednom ekipi da ostvari novu pobedu i nastavi sa dobrim rezultatima na domaćem terenu. Šef struke Spartaka može da računa na sav raspoloživi igrački kadar, nema problema sa povredama, a ni sa parnim kartonima.

Utakmica se igra u subotu od 15 časova na Gradskm stadionu u Subotici, a cene ulaznica iznose 200 dinara za sever i jug, 250 za istok i 300 dinara za zapadnu tribinu Gradskog stadiona. Deca do 14 godina imaju besplatan ulaz, dok žene od ove sezone plaćaju redovnu ulaznicu. Sezonska karta za zapadnu tribinu iznosi 2.500 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 4401
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbal

gradski stadion

petar kurćubić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.