Komentara: 4
Pregleda: 2121

Fudbaleri Spartaka sutra od 16 časova dočekuju kragujevački Radnički

21.04.2014. u 20:47h
Izvor: FK "Spartak"
Samo dan nakon Uskršnjih praznika fudbaleri Spartaka u utorak 22. aprila dočekuju ekipu FK "Radnički 1923". U Suboticu dolazi ekipa sa kojom Spartak ima izuzetno negativan skor, jedina superligaška ekipa koju nisu uspeli da pobede do sada.
Fudbaleri Spartaka sutra od 16 časova dočekuju kragujevački Radnički

Na današnjoj press konferenciji prisustvovali su golman Branimir Aleksić i trener Dragan Kanatlarovski. Šef struke ponovo je istakao važnost meča:

- "Pobedili smo posle dužeg vremena i sada je pred nama ponovo važna utakmica. Sa nova tri boda vezali bi dve pobede i u miru čekali finiš prvenstva. Dolazi nam neugodan protivnik, čija pobeda nam je još u sećanju od prošle godine. Želimo da se revanširamno i svi smo maksimalno spremni za ovaj duel da ostvarimo drugu pobedu i zaplivamo u mirne vode. Moji igrači znaju šta ih očekuje i mislim da imamo kvalitet za novu pobedu. " - zaključuje Kanatlarovski

Branimir Aleksić je na početku poželeo srećne Uskršnje praznike svim vernicima, nakon čega se okrenuo narednom duelu:

- "U goste nam dolazi ekipa Radničkog 1923 u veoma neugodnom trenutku za njih. Mi smo posle serije rezultatski lošijih utakmica došli do prve pobede u 2014. godini posle koje nam je i samopouzdanje u uzlaznoj putanji. Očekujem dobru igru, dobru utakmicu i lep fudbal. Igramo pred svojom publikom i našim navijačima i bodovi treba da ostanu u Subotici. Daćemo svoj maksimum, izgaraćemo ne terenu i verujem da će to biti dovoljno za novu pobedu." - dodaje Aleksić

Kanatalrovski posle duže vremena neća imati problema oko sastava ekipe. U tim se vraćaju igrači koji su pauzirali zbog kartona, Kovačević, Farkaš i Tumbasović. Svi su spremni, niko se nije žalio na povredu tako da će u Spartak u kompletnom sastavu dočekati Radnički 1923.

Gosti iz Kragujevca posle poraza u prošlom kolu od OFK Beograda ostali su bez trenera koji je vodio ekipu u sezoni 2013/2014, a nezvanično će ih ponovo preuzeti Dragoljub Bekvalac i najverovatnije već sutra voditi u meču protiv Spartaka.

Meč 25. kola igra se sutra od 16 časova na Gradskom stadionu, a cene ulaznica su 350 za zapad i 300 za istok.

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 1 dan
Komentara: 4
Pregleda: 2121
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.