Komentara: 4
Pregleda: 5169

Fudbaleri Spartaka proslavili kraj sezone i oprostili se od Černišova

23.05.2017. u 16:49h
Izvor: RTV Yueco
Kao i svake godine, zajedničkim svečanim ručkom, koji je organizovan na Kelebiji, fudbaleri Spartaka, proslavili su završetak ovogodišnje takmičarske sezone u Super ligi.
Fudbaleri Spartaka proslavili kraj sezone i oprostili se od Černišova

Za razliku od prošle sezone kada su, gotovo do poslednjeg momenta, vodili žestoku borbu za opstanak u elitnom društvu, ove godine plavi golubovi našli su se na čelu timova, koji su se takmičili u plejautu.

Generalni je zaključak da je upravo završena sezona bila izuzetno uspešna i da se subotički superligaš može pohvaliti da u svojim redovima, pored brojnih mladih reprezentativaca Srbije, ima i Ognjena Mudrinskog, koji se na rang listi najboljih strelaca našao na trećoj poziciji.

Uprkos brojnim pohvalama i zapaženim rezultatima, na veliko iznenađenje mnogih, saradnja između Fudbalskog kluba Spartak i ruskog trenera Andreja Černišova, koji je punih osamnaest meseci proveo na čelu plavih golubova, neće biti nastavljena. To znači da od, juče, Andrej Černišov, njegov prvi pomoćnik Miloš Kruščić i iskusni trener golmana Rajko Terzić, nisu više članovi stručnog štaba subotičkog superligaša.

- To je tačno, nećemo više raditi ovde. Razgovarali smo sa predsednikom, zahvalni smo i mi njemu i on nama na svemu što smo uradili zajedno. Očigledno je potrebno Spartaku da se nešto promeni i da ovaj klub napreduje još više, tako da će Spartak imati novog trenera. Godinu i po dana je dugačak period, retko ko je radio toliko dugo u Subotici. Imali smo dobar period, dobru ekipu i atmosferu. Bilo je zaista zadovoljstvo raditi. - rekao je Černišov

Potraga za novim prvim čovekom struke uveliko je u toku, a, iako iz Fudbalskog kluba Spartak nismo dobili nikakvo zvanično saopštenje, prema navodima današnjeg Sportskog žurnala,, kao jedan od mogućih kandidata spominje se 40-godišnji trener iz Beograda, Milan Obradović.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 5169
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.