Komentara: 0
Pregleda: 3333

Fudbaleri Spartaka posetili dve škole u Subotici

07.03.2014. u 00:00h
Izvor: FK "Spartak"
Nekoliko prvotimaca Fudbalskog kluba "Spartak" tokom današnjeg dana posetilo je OiSŠ "Žarko Zrenjanin" i OŠ "Sonja Marinković" i tom prilikom družili se sa decom, a ujedno i prezentovali Spartakovu školu fudbala. Fudbaleri su iznenadili decu iz ovih škola sa skromnim poklonima i ulaznicama za vojvođanski derbi koji se igra u nedelju.
Fudbaleri Spartaka posetili dve škole u Subotici

U prepodnevnim časovima pre obaveznog trerninga kapiten Vladimir Torbica, reprezentativni golman Branimir Aleksić, Andrej Mrkela i Miloš Džugurdić obišli su učenike Osnovne i srednje škole "Žarko Zrenjanin" koju pohađaju deca sa posebnim potrebama. Đaci su bili oduševljeni posetom fudbalera koji su im ovom prilikom doneli i male poklone kao i ulaznice za subotnju utakmicu protiv Vojvodine (nedelja, 13 časova). Na druženju su bila prisutna i deca iz Spartakove omladinske škole fudbala

Direktorica škole Jovanka Tešanović istakla je lep primer fudbalskog kluba Spartak koji sada već po tradiciji posećuje ovu školu: - "Istakla bih zahvalnost klubu koji je ponovo posetio našu školu. Ovo je pravi sportski dan za nas, posebno za dečake koji se uvek obraduju dolasku fudbalera. Raspoloženje dece je veliko jer su imali prilike da se druže sa prvotimcima ali i da sa njima zaigraju malo fudbala. Mislim da svi mi koji smo subotičani navijamo za Spartak i želim da pobede u narednom meču i ostvare dobre rezultate kakve su ostvarili i u dalekoj prošlosti." - izjavila je direktorica OiSŠ "Žarko Zrenjanin"

Kapiten Vladimir Torbica ističe da se rado odaziva ovakvim akcijama: - "Malo našeg slobodnog vremena smo odvojili da posetimo decu iz ove škole što njima puno znači. Mislim da bi ostali sportski klubovi u gradu trebalo da slede naš primer i da se uključe u ovakvu akciju. Vidimo koliko im znači naša pojava i ovo kratko druženje sa nama. Podelili smo im i karte za naredni duel sa Vojvodinom i obećali dobru igru i našu želju da ostvarimo novu prvenstvenu pobedu." - zaključio je Torbica

Andrej Mrkela prvotimac Spartaka pohvalio je ovu akciju kluba: - "Meni je drago što smo danas u ovoj školi. Mislim da njima puno znači dolazak sportista ali i gostiju uopšteno. Za nas je to malo vremena ali to njima sigurno puno znači. Drago mi je bilo kada sam čuo da redovno dolaze na naše utakmice."

U drugom delu dana golman Branimir Aleksić i napadač Miloš Džugurdić obišli su učenike nižih razreda Osnovne škole "Sonja Marinković". Nakon kratke prezentacije škole fudbala prvotimci Spartaka su se uz fudbalsku loptu družili sa mališanima ove škole.

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3333
Povezane teme

fudbalski klub spartak

OiSS Žarko Zrenjanin

oš sonja marinković

branimir aleksić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.