Komentara: 32
Pregleda: 4160

Fudbaleri Spartaka poraženi u Pećincima od Donjeg Srema (1:0)

13.04.2014. u 20:06h
Izvor: Subotica.com
Subotički superligaš izgleda kao da je u ozbiljnoj krizi, a poslednja prilika da pomislimo na to je bio današnji poraz koji je došao na gostovanju Donjem Sremu, koji je pobedio sa 1:0. Poraz je mogao biti i ubedljiviji da su domaći iskoristili penal u uvodnim minutima meča.
Fudbaleri Spartaka poraženi u Pećincima od Donjeg Srema (1:0)

Na „Suvači”, u Pećincima, gde su se sastali Donji Srem i Spartak, nije viđen previše sadržajan fudbal, iako su tokom meča obe ekipe imale izvesne pokušaje koji su mogli doneti više pogodaka i možda drugačiji ishod.

Već u devetom minutu Donji Srem je imao ozbiljnu priliku pošto je Ognjen Damjanović oboren u šesnaestercu Spartaka, što je bilo dovoljno sudiji Anđelovskom da pokaže na belu tačku i dodeli žuti karton Darku Laziću, ali Rade Krunić nije realizovao jedanaesterac.

U 45. minutu Krunić se ponovo našao u dobroj prilici, međutim njegov šut skrenuo je Branimir Aleksić dovoljno da lopta pogodi stativu od koje se odbila nazad u teren. Još jednom je golman Spartaka dobrom intervencijom spasao svoj tim, posle šuta Miloša Mijića u 71. minutu.

Spartak je napadao, stvarao šanse, ali u završnici nije bio precizan. Domaċi su u drugom delu takođe konkretnije napadali, međutim Aleksiċ je spašavao šta se moglo, sve do 82. minutu kada je ponovo Krunić šutirao, ovaj put blago iskosa sa desne strane, sa nekih 20 metara, bio precizan i doneo vođstvo, i na kraju će se ispostaviti sva tri boda svom timu.

Ovim porazom Spartak je pao na 10. mesto Jelen Super lige, a naredni meč igraju na domaćem terenu protiv Voždovca koji je juče "pregazio" kragujevački Radnički sa 5:0.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 6 dana
Komentara: 32
Pregleda: 4160
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.