Komentara: 2
Pregleda: 5212

Fudbaleri Spartaka pobedili Bačku 1901 u pripremoj utakmici (0:2)

13.07.2014. u 15:58h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka odigrali su treću pripremnu utakmicu od početka pripema i zabeležili treću pobedu bez primljenog gola. Jučerašnji protivnik je bio gradski rival, najstariji srpski fudbalski klub FK "Bačka 1901" i posle poluvremena bez pogodaka, ali i izglednih šansi, fudbaleri Spartaka golovima Jankovića u drugom poliuvremenu pobedili su sa 2:0.
Fudbaleri Spartaka pobedili Bačku 1901 u pripremoj utakmici (0:2)

Obe ekipe nedavno su krenule sa realizacijom plana priprema za nastavak takmičenja u novim sezonama u Superligi, odnosno Srpskoj ligi, s tim da je Spartak već treću nedelju u trenažnom procesu, dok su se fudbaleri Bačke 1901 okupili tek od ponedeljka.

Bila je ovo jedna u nizu kontrolnih utakmica koje očekuju ove dve ekipe, a posle prijateljskih 0:0 u prvom delu Spartak je zaigrao nešto ofanzivnije i preko dvostrukog strelca Jankovića, dojučerašnjeg igrača srpskoligaša Palića, obezbedio treću uzastopnu ponudu u pripremnom periodu, što posebno ohrabruje bez primljenog gola.

Fudbaleri Spartaka pobedili Bačku 1901 u pripremoj utakmici (0:2)

Utakmicu je obeležio skandal u kojem su glavni akteri bile sudije koje iako su prethodno potvrdile dolazak nisu se pojavile na meču, pa je domaćin morao da improvizuje i angažuje bivšeg fudbalskog sudiju kako bi se se utakmica ipak održala u planiranom terminu.

Fudbaleri Bačke će svoje pripreme obaviti na svom stadionu, dok Spartak od ponedeljka putuje na dvonedeljne pripreme na Zlatibor. Tokom priprema za sada su dogovorene 4 utakmice i to protiv Donjeg Srema (16. jul), protiv Napretka (20. jul), protiv Novog Pazara (23. jula) i zasada poslednju na Zlatiborskim pripremama protiv Metalca (27. jula).

Fudbaleri Spartaka pobedili Bačku 1901 u pripremoj utakmici (0:2)

Od fudbalera Spartaka koji putuju na Zlatibor na spisku trenera Kurćubića su: Janošević Budimir (golman), Mirković Nikola (golman), Farkaš Daniel (odbrana), Radović Ilija (odbrana), Antonić Goran (odbrana), Mezei Nebojša (odbrana), Cicmil Stefan (odbrana), Čiča Bojan (odbrana), Banjac Nikola (odbrana), Štrbac Dušan (odbrana), Jondić Marko (veza), Kovačević Vladimir (veza), Balabanović Milorad (veza), Vojvodić Milan (veza), Mrkela Andrej (veza), Maksimović Nikola (veza), Jočić Branimir (veza), Zlatković Danijel (veza), Plavšić Srđan (veza), Matić Aleksa (veza), Jakovljević Zvonko (veza), Torbica Vladimir (veza, napad), Ilić Stefan (napad), Milić Nemanja (napad), Džugurdić Miloš (napadač) i Janković Dragan (napad).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5212
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.