Komentara: 8
Pregleda: 3271

Fudbaleri Spartaka po sedmi put u 2014. igrali nerešeno

26.04.2014. u 19:51h
Izvor: Subotica.com
Danas su na programu bile utakmice 26. kola Jelen Super lige, a Spartak je gostovao Čukaričkom i golom u '89 minutu Spartak je uspeo da dođe do jednog boda. Ovo je 10 remi Subotičana, a čak 7 ih je bilo u drugom delu sezone, u protekla 3 meseca.
Fudbaleri Spartaka po sedmi put u 2014. igrali nerešeno

Posle podele bodova na domaćem terenu protiv Radničkog iz Kragujevca, uz najnepopularniji rezultat, fudbaleri Spartaka su odigrali još jednom, po deseti put ove sezone, utakmicu u kojoj su uzeli samo bod.

Do gola koji je obezbedio jedan bod igrači Spartaka došli su praktično u poslednjem minutu regularnog dela preko Antonića koji je odlično reagovao glavom na asistenciju kapitena Torbice. Igrači Čukaričkog su poveli još od 42' minuta, krunisavši tako nešto bolju igru tom delu igre.

U 56' minutu u igru su ušli Novaković i Nosković. Nešto konkretnija igra Spartaka desila se u poslednjih 10 minuta meča kada je subotički tim imao nekoliko šansi, a jedna je iskorišćena za bod koji ide za Suboticu.

Čukarički - Spartak 1:1

Posle 26. odigranih kola Spartak je zadržao 10. mesto na tabeli, dok u su "brđani" pali na 4. poziciju, odmah iza Crvene zvezde, Partizana i Jagodine koja je dnas pobedila Slobodu u Užicu. U narednom kolu Spartak dočekuje neugodni Novi Pazar koji je danas na svom terenu pobedio Voždovac.

Do kraja šampionata ostala su još 4 kola, za sada još uvek nema sigurnog šampiona, ali ni dve ekipe koje napuštaju Super ligu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 3271
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.