Komentara: 1
Pregleda: 3562

Fudbaleri Spartaka osvojili bod na gostovanju u Novom Sadu

30.10.2011. u 19:51h
Izvor: Sportal Srbija
Fudbaleri Spartaka osvojili bod na gostovanju u Novom Sadu

U vojvođanskom derbiju fudbaleri Vojvodine i Spartaka Zlatibor voda iz Subotice su odigrali veoma dobar meč, u kojem je na kraju viđena podela bodova - 1:1. Mnoštvo dobrih akcija na obe strane, jakih duela i šuteva svakako su obradovali navijače "lala" i "marince".

Odlično je ekipa Zorana Njeguša veći deo meča kontrolisala bokove, ali je Giorgi Merebašvili zadavao dosta muka odbrani gostiju. U osmom minutu Brana Ilić je imao prvu šansu na meču, da bi u 30. minutu i Gruzijac oprobao udarac, ali je to uradio loše i lopta je postala lak plen za Aleksića.

I na drugoj strani Supić je morao da dokazuje golmanske kvalitete posle udarca Puškarića, ali je to uradio na maestralan način i pokazao je zbog čega je jedno vreme bio prvi golman Bosne i Hercegovine.

Prvi gol viđen je u 76. minutu meča. Čini se da je sudija Dejan Santrač previše lako okarakteriao jedan duel Bojovića sa odbranom gostiju kao prekršaj za najstrožiju kaznu. Doduše nekadašnji omladinac Partizana i do ove sezone prvi napadač Jagodine je pao kao pogođen i verovatno je i to uticalo na odluku arbitra. Siguran izvođač najstrožije kazne bio je Merebašvili.

Ipak, "plavi golubovi" su uspeli da izjednače. Gol je postigao Vladimir Torbica u 84. minutu.

Do kraja susreta viđen je i obračun Vidaka Bratića sa sudijom Santračem. Nakon što mu je delilac pravde iz Pavliša pokazao drugi žuti karton, iskusni štoper ga je "počastio" gomilom psovki.

Spartak je na kraju meča imao čak 12 šuteva ka golu Voše, od toga sedam u okvir, ali je Supić bio odličan na golu.


VOJVODINA – SPARTAK ZV 1:1 (0:0)

Strelci: Merebašvili u 76. p, - Torbica u 85.
Stadion: „Karađorđe“.
Gledalaca: 2.500.
Sudija: Dejan Santrač (Pavliš).
Žuti kartoni: Merebašvili, Bilbija (Vojvodina) Milanković, Joksimović Simović (Spartak)
Crveni karton: Bratić

Izvor: Sportal Srbija
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3562
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Spartak Subotica

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.