Komentara: 6
Pregleda: 2490

Fudbaleri Spartaka minimalcem protiv Borca do nova tri boda

18.03.2017. u 22:32h
Izvor: TV Subotica
Sjajna fudbalska predstava viđena je na Gradskom stadionu na kojem su fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi ostvarili minimalnu, ali važnu pobedu pred nastavak sezone nad Borcem iz Čačka.
Fudbaleri Spartaka minimalcem protiv Borca do nova tri boda

Jedini gol na meču postigao je najbolji strelac Subotičana, Ognjen Mudrinski u 50. minutu utakmice. Malobrojna publika na stadionu konačno je videla utakmicu punu uzbuđenja, trčanja i lepih poteza i ostaje žal što nije postignuto još golova kako bi utisak bio još upečatljiviji.

Pred početak utakmice, dugogodišnjem kapitenu Spartak ŽK Vladimiru Torbici, predstavnici kluba i navijača uručili su prigodne poklone, povodom 300 utakmica popularnog "Torbe" u plavo belom dresu.

Od starta utakmice obe ekipe krenule su silovito u napad. Prva odlična šansa viđena je u 13. minutu kada je napadač gostiju Mihajlović pogodio prečku nakon odličnog pasa Jovanovića. Dva minuta kasnije opasno je pripretio Spartak preko Glavčića, ali je na sreću Čačana, lopta prohujala pored desne stative gola Borca. Novi opasan napad domaćih usledio je minut kasnije, Jovović je odlično šutirao ali je Mišić lepom paradom spasio svoju mrežu. Do kraja prvog poluvremena, Spartak Ždrepčeva krv je kontrolisala situaciju na terenu, a novi dobar pokušaj viđen je u 42. minutu, kada je Mudrinski pokušao sa dvedesetak metara, ali je njegov udarac prošao pored gola Mišića.

Samo što je počelo drugo poluvreme, Spartak ŽK je poveo. Štoper gostiju Marinković napravio je katastrofalnu grešku pod pritiskom Ivanovića, koji nakon oduzimanja lopte nesebično pronalazi Mudrinskog za vođstvo. Već u narednom napadu isti igrač glavom pokušava da duplira prednost, ali lopta odlazi iznad prečke. Fantastičnu priliku Borac iz Čačka propušta u 62. preko Jovanovića koji u situaciji oči u oči šutira direktno u sjajnog Ostojića. Tri minuta kasnije ponovo prete gosti iz Čačka, ovoga puta preko Delića koji je sjajnu povratnu loptu iz gol šanse plasirao daleko iznad gola Spartaka. Nastavili su i jedni i drugi sa konstantnim napadima, iz kojih je Spartak bio blizu gola u 84 minutu prvo preko Savkovića a potom nakon prekida i preko Radovanovića, ali je u oba slučaja Mišić fantastično intervenisao. Golman Borca ponovo je spasao svoju mrežu dva minuta kasnije kada je skinuo zicer Ivanoviću. Minut kasnije novi volej Ognjena Mudrinskog prohujao je pored gola gostiju uz uzdah na tribinama. Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata, i kada se sve sagleda Subotičani su apsolutno zasluženo ostvarili novu prvenstvenu pobedu, vrednu pobedu u borbi za plasman u playoff šampionata.

U narednoj utakmici koja je na programu za dve nedelje, zbog obaveza reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za SP u Rusiji, fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi gostuju na stadionu „Rajko Mitić“ ekipi Crvene zvezde.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 6
Pregleda: 2490
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.