Komentara: 3
Pregleda: 3295

Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno sa Jagodinom

19.05.2013. u 12:03h
Izvor: FK "Spartak"
FK "Spartak Zlatibor voda" je nastavio niz bez poraza gostovanjem u Jagodini. Iako su nastupili znatno oslabljeni bez kapitena Torbice i standardnih Gorana Adamovića i Slobodana Novakovića, subotičani se nisu predavali i u dopadljivoj igri zabeležili remi protiv veoma kvalitetne ekipe Jagodine, ovogodišnjeg osvajača Kupa Srbije.
Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno sa Jagodinom

Prvih desetak minuta proteklo je u ravnopravnoj borbi dva rivala bez šansi za gol. Zapretili su prvi domaći preko Lepovića koji glavom pogađa prečku Subotičana. Jagodina ubrzo preuzima blagu terensku inicijativu, imali su četiri kornera ali bez pravih prilika za gol. Spartak Zlatibor voda je uzvratila u 28. minutu kada je odlično šutirao Puškarić, ali lopta odlazi tik uz stativu. Probao je svoj šut dva minuta kasnije i Kovačević, no lopta ponovo završava pored gola.

U nastavku susreta Jagodina je pretila preko centaršuteva, tako su i došli do prednosti u 52. minutu kada je Filip Arsenijević centrirao a najsnalažljiviji pred golom Spartak Zlatibor vode, Miloš Stojanović loptu šalje u mrežu. Usledili su pokušaji Despotovića i Noskovića ali bez rezultata. Subotičani do izjednačenja dolaze u 89. minutu posle jedne nesmotrene intervencije odbrane Jagodine, do lopte je došao Nosković koji pogađa za konačnih 1:1.

Jagodina - Spartak Zlatibor voda 1:1 (0:0)

U sledećem predposlednjem 29. kolu Spartak Zlatibor voda na svom terenu dočekuje ekipu OFK Beograda. Taj meč se igra 22.05. od 17h na Gradskom stadionu u Subotici.

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3295
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.