Komentara: 5
Pregleda: 7242

Fudbaleri Spartaka eliminisali Bačku za osminu finala Kupa Srbije

20.09.2016. u 20:19h
Izvor: Subotica.com
U prvom meču šesnaestine finala Kupa Srbije FK "Spartak Ždrepčeva krv" ubedljivom pobedom u Bačkoj Palanci trasirao si je put u narednu fazu takmičenja.
Fudbaleri Spartaka eliminisali Bačku za osminu finala Kupa Srbije

Bila je ovo praktično repriza utakmice od pre mesec dana, kada je u prvenstvenom meču ova dva tima, samo tada u Novom Sadu, Spartak slavio sa 3:1. Ekipa Andreja Černišova ponovo je nadigrala novajliju u Superligi toliko da se nijednog momenta nije postavljalo pitanje ko će u narednu rundu najmasovnijeg takmičenja.

Pobedu Subotičanima danas su doneli Milivoj Krmar, Ognjen Mudrinski i Đorđe Ivanović. Mrežu Bačke načeo je Krmar u 21. minutu, a kada je Mudrinski pogodio za 0:2 u 33. bilo je jasno da će se Bačka predati. Tačku na ubedljiv trijumf gostiju stavio je Ivanović na isteku jednog sata igre...

Bačka - Spartak Ždrepčeva krv 0:3 (0:2)
Krmar 21', Mudrinski 33', Ivanović 62'

Spartak je prošle sezone dogurao do polufinala, gde je tesno poražen od Partizana. Ostali mečevi šesnaestine finala Kupa Srbije igraju se sutra. Osmina finala Kupa Srbije igraće se 26. oktobra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 7242

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.