Komentara: 0
Pregleda: 2496

Fudbaleri "Spartak Zlatibor Vode" doputovali u Ukrajinu

04.08.2010. u 18:36h
Izvor: RTV Yueco
Fudbaleri "Spartak Zlatibor Vode" doputovali u Ukrajinu

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode u prepodnevnim časovima stigli su Ukrajinu.Kako javlja naš reporter među igračima vlada dobra atmosfera,i jedva čekaju sutrašnju utakmicu protiv ekipe Dnjepra.

Jedini problem predstavlja visoka temperatura koja prelazi 40 podeok. Pored fudbalera I stručnog štaba, zajedno sa ekipom otputovao je I veliki broj prijatelja kluba koji pružaju maksimalnu podršku subotičim igračima. Fudbalski stadion Dnjepro arenea biće veliko iskušenje za sve igrače koji budu na terenu,jer po rečima ukrajinske ekipe oni očekuju veliku podršku sa tribina,a sa druge strane svesni su da za protivnika imaju rivala iz fudbalski priznate zemlje.Sutrašnja utakmica igra se od 19 časova po našem vremenu.Trener Miranović odradiće dva treninga kako bi se njegovi puleni što bolje upoznali sa terenom.U ovakvim mečevima gde popravnog nema, potrebno je I sportske sreće,a svi se nadamo se da će je više biti na strani subotičkih fudbalera.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2496
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.