• Pregleda: 2530

Fudbaleri Palića poraženi od ČSK-a (0:1)

Fudbaleri Palića poraženi su po sedmi put ove sezone i time pali na 13. mesto Srpske lige, grupa "Vojvodina". Danas je bila uspešnija drugoplasirana ekipa ČSK pivare koja je za samo 30 sekundi igre, ispostavilo se, rešila pitanje pobednika pošto do kraja nije bilo promene, te su gosti odneli sva 3 boda.
Fudbaleri Palića poraženi od ČSK-a (0:1)

Utakmica na SC "Janko Pejanović" rezultatski je rešena već u tridesetoj sekundi utakmice. Gosti iz Čelareva izveli su svoj prvi napad u kome domaći čuvar mreže Ićitović vrlo nespretno interveniše, i tom prilikom načinio je možda i jedanaesterac, ali je sudija pustio prednost, te je Popin završio akciju i udarcem glavom loptu smestio u mrežu.

Do kraja utakmice, zabeležene su samo dve fudbalske akcije. Prvu u 48. minutu, kada je domaći igrač Ivanović nonšalantno plasirao loptu sa svega 2-3 metra udaljenosti od gola, pa je neko od odbrambenih igrača ČSK-a imao vremena da reaguje i izbije loptu u polje. Najbolja prilika za ČSK bila je u 67. minutu, kada je najbolji akter ove utakmice, Pavlović, izveo slobodan udarac sa 20-ak metara udaljenosti, a loptu iz samih rogalja Ićitović paradom izbija u korner.

Slaba igra oba rivala, zaslužena pobeda ČSK-a.

Palić – ČSK  0:1 (0:1)
Strelac: Popin 1. min

Meč 19. kola Srpske lige, grupa "Vojvodina" igran je na Sportskom centru "Janko Pejanović" pred oko pedesetak gledalaca.

Sudija Miloš Jocović podelio je šest žutih kartona, dok je jedan igrač domaće ekipe dobio drugi žuti, automatski crveni karton. Žute kartone u domaćoj ekipi su dobili Pavić (*2), Bjedov i Jočić, dok su kod gostiju sankcionisani Popin i Klisura.

Za FK "Palić" nastupili su: Ićitović, Pavić, Štrbac, Jočić, Bjedov, Tumbas, Ivanović, Ostojić (Milić), Janković (Stevanović), Ljubenović i Antonić (Puhalak). dok su goste u protokolu bili: Tankosić, Jovanić (Trifković), Jević, Slijepčević, Balinović, Popin (Pankarićan), Klisura, Pavlović (Pavkov), Plavšić, Kanja, Ilić.

Za igrača utakmice proglašen je Miroslav Pavlović iz ČSK pivare.

Izvor: Subotica.com / Autor: Božidar Spajić

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.