Komentara: 1
Pregleda: 2609

Fudbaleri Palića poraženi od Banata (0:1)

11.05.2014. u 21:30h
Izvor: Subotica.com
U utakmici 25. kola Srpske lige, grupa "Vojvodina", FK "Palić" je propustio poslednju priliku da sebi obezbedi realne izglede za opstanak u ligi. U utakmici sa direktnim konkurentom, iskusnija ekipa Banata zasluženo je pobedila sa 1:0.
Fudbaleri Palića poraženi od Banata (0:1)

Jedini pogodak postigao je u 57. minutu Trkulja, koji je sa velike udaljenosti, rezantnim udarcem (evrogol) obezbedio svom timu sada izgledne šanse da nekadašnji superligaš izbori status sprskoligaša.

Domaći fudbaleri imali su tokom svih 90 minuta terensku inicijativu, pa čak i dve izvanredne prilike, prvenstveno šut Jočića u 74. minutu, a potom i u samoj nadoknadi vremena, međutim fenomenalni Đurić, svojim hitrim i smelim intervencijama dao je veliki doprinos osvajanju sva tri boda na Paliću

PALIĆ – BANAT 0:1 (0:0)
Strelac: Trkulja 57'

Utakmica je održana na SC "Janko Pejanović" pred oko 150 gledalaca.

Fudbaleri Palića poraženi od Banata (0:1)

Sudija Nikola Malidžan iz Novog Sada pokazao je četiri žuta kartona, za Puhalaka, Stevanovića i Ljubenovića iz ekipe Palića i jedan za Stankovića iz Banata. Za igrača utakmice proglašen je Slobodan Đurić iz ekipe Banata

Za FK "Palić" nastupili su: Tasić, Pavić, Štrbac, Jočić, Tumbas, Dunđerović (Stevanović), Ivanović, Maksimović, Janković (Matijašević), Ljubenović, Puhalak (Antonić). Za goste iz ekipe Banata nastupili su: Đurić, Trkulja, Višković, Bogdanović, Stupar, Radišić, Stanković, Bogić (Rigo), Josimović, Kozić, Rikanović, Krstinić (Šarenac).

U narednom kolu fudbaleri Palića gostuju u Bačkoj Palanci ekipi Bačke.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2609
Povezane teme

fk palić

fudbalski klub palić

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.