Komentara: 1
Pregleda: 2935

Fudbaleri Palića pobedili Bačku 1901 (1:0)

17.04.2014. u 01:07h
Izvor: Subotica.com
U okviru 21. kola Srpske lige, grupa "Vojvodina" danas su se sastali FK "Palić" i FK "Bačka 1901" i u ovom duelu bili su bolji domači, igrači Palića, koji su pobedili sa minimalnih 1:0. FK "Palić" naredni meč igra u gostima protiv Tekstilca (Odžaci), dok Bačka dočekuje Dunav.
Fudbaleri Palića pobedili Bačku 1901 (1:0)

Prava prvenstvena utakmica odigrana je na SC "Janko Pejanović". Na tribinama se po izuzetno hladnom i vetrovitom vremenu okupilo jedva oko 150 gledalaca, koji zaslužuju čestitke, jer vremenski uslovi nisu pružili nimalo da bi se moglo uživati. Ipak, za to su se pobrinuli fudbaleri oba tima, i prava je šteta što je viđen samo jedan pogodak na ovoj utakmici.

Prvu priliku imali su fudbaleri Bačke u 12. minutu, nakon odličnog šuta Grubora sa 18 metara. Minut kasnije uzvratili su domaći, nakon centaršuta Maksimovića, požrtvovani Damjanović je u poslednjem trenutku skinuo loptu Ivanoviću.

Palić je postigao gol u 17. minutu, nakon odličnog prodora Milića po desnoj strani, i odličnog šuta Jankovića koji je završio u mreži. U 19. minutu, Milić je pogodio prečku, a u 45. fudbaler Bačke Plojović pogađa stativu.

Bodovi su bili važni i jednima i drugima, pa je bila razumljiva nervoza u nastavku utakmice. Ipak, ni jedni ni drugi nisu uspeli postići više ni jedan pogodak, pa su Palićani napokon osvojili ceo plen.

Palić – Bačka 1901. 1:0 (1:0)
Strelac: Janković 17.min

Sudija Bojan Paštar iz Subotice pokazao je 3 žuta karotna za Tumbasa, Bjedova i  Antonića iz domaće ekipe Palića i dva za Grubora, Petea iz Bačke. Za igrača utakmice proglašen je  Nikola Maksimović iz FK "Palić".

Palić: Ićitović, Pavić, Štrbac, Bjedov, Tumbas, Ivanović (Kaluđerović), Milić (Antonić), Janković (Matijašević), Ljubenović, Maksimović.

Bačka: Gorjanac, Lazinica, Damjanović, Poljaković (Guberinić), Ušumović, Pufek, Pete, Radosavljev, Plojović, Svitić (Mandić), Grubor (Maravić).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 2935
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

fudbalski klub palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.