Komentara: 1
Pregleda: 2585

Fudbaleri Palića obezbedili opstanak u Srpskoj ligi

16.06.2014. u 10:04h
Izvor: Subotica.com
Juče je na Sportskom centru "Janko Pejanović" na Paliću održano poslednje 30. kolo u Srpskoj ligi, grupa "Vojvodina" u kojem je FK "Palić" pobedio ekipu Sente sa 3:1 i time obezbedio opstanak u ovoj ligi. Šampion lige je ekipa Bačke iz Bačke Palanke koja je u poslednjem kolu pretekla sada drugoplasiranu ekipu Dinama koja je u svom poslednjem meču izborila samo bod.
Fudbaleri Palića obezbedili opstanak u Srpskoj ligi

Fudbaleri Palića, obezbedili su opstanak, pobedom od 3:1  nad ekipom Sente. U prvom poluvremenu, "jezeraši" su prikazali dobru i dopadljivu igru u kojoj su odistinski želeli da ostanu članovi Srpske lige grupa Vojvodina.

Već u 15. minutu, Stevanović je načeo mrežu Živkova, da bi Janković u 30. postigao rezultat prvog poluvremena. U nastavku utakmice Palić je bio znatno nervoznij, i njegovi fudbaleri su, u prvih desetak minuta, delovali prilično smušeno. Ipak na pogotke čekalo se do pred sam kraj. Matić je najpre smanjio na 2:1 u 83. minutu, da bi jedan od najboljih pojedinaca na današnjoj utakmici, Nenad Puhalak, nakon solo akcije po desnoj strani u 86. minutu postavio konačan rezultat utakmice.

Fudbaleri Palića će se i naredne sezone takmičiti u ovoj ligi, a mladi sudija Aleksandar Mihajlović nije imao težak zadatak na ovoj utakmici, i nije podelio kartone ni domaćima, kao ni gostima.

Palić - Senta 3:1 (0:2)    
(1:0 Stevanović 15.min; 2:0 Janković 30.min; 2:1 Matić 83.min; 3:1 Puhalak 86.min)

Palić: Ićitović, Tumbas, Štrbac, Stevanović, Bjedov, Jočić (Masalušić Pavić), Antonić (Vojnić-Kortmiš), Milić, Janković, Ljubenović, Puhalak.

Senta: Živkov, Bogdan (Gecić), Tomišić, Nikolin, Sarapa, Đeri, Bošković, Popov (Stojisavljević), Matić, Đuričin, Vasi (Radulović).

Za igrača utakmice proglašen je Mlađan Stevanović iz ekipe Palića.

Šampion lige i novi prvoligaš je ekipa Bačke iz Bačke Palanke koja je u poslednjem kolu pretekla sada drugoplasiranu ekipu Dinama koja je u svom poslednjem meču izborila samo bod. Fudbaleri Palića su šampionat završili na 12. mestu, dok je Bačka 1901 bolje plasirana za jedno mesto.

Fudbaleri Palića obezbedili opstanak u Srpskoj ligi

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2585
Povezane teme

fudbalski klub palić

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.