Komentara: 0
Pregleda: 2774

Fudbaleri Bačke ubedljivi protiv Radničkog (5:2), Palić pobedio u gostima (1:2)

10.06.2014. u 15:07h
Izvor: Subotica.com
Do kraja šampionata u okviru Srpske lige, grupa "Vojvodina" ostalo je da se odigra još jedno kolo, a u pretposlednjem ekipe Bačke i Palića zabeležile su pobede. Bačka je na svom terenu pobedila Radnički (NP) sa ubedljivih 5:2, dok je Palić bio bolji na gostovanju u Novom Sadu od ekipe Dunava sa 2:1. U poslednjem kolu Palić dočekuje Sentu, a Bačka gostuje tekstilcu.
Fudbaleri Bačke ubedljivi protiv Radničkog (5:2), Palić pobedio u gostima (1:2)

Bačka 1901 – Radnički N. Pazova 5:2 (3:0)
Strelci: 1:0 Čović 3. min; 2:0 Čović 17.min (11m); 3:0 Vučković 45.min; 4:0 Grubor 53.min; 4:1 Cvjetinović 56.min; 4:2 Cvetinović 60.min; 5:2 Kolundžić 78.min;

Na stadionu kraj somborske kapije, prava goleada. U poslednjoj utakmici pred svojim navijačima, fudbaleri Bačke deklasirali su Radnički iz Nove Pazove sa ubedljivih 5:2. Utakmica nije dobro počela po gostujući tim.

Domaći su poveli u 3. minutu pogotkom Čovića, da bi u 14., kao poslednji igrač odbrane, golman Arsić srušio Grubora, a sudija Marko Dubak, bez dvoumljenja pokazao na belu tačku, i, naravno, dao crveni karton golmanu gostiju.

Sa igračem manje gosti jednostavno nisu imali šta da traže u Subotici, pa su gledaoci 90 minuta uživali u mnoštvu golova, gde je svaki bio lepši od prethodnog.

Stadion kraj somborske kapije   Gledalaca: oko 150    Sudija: Marko Dubak (Pančevo)

ŽK: Kolundžić (Bačka);
CK: Arsić (Radnički)

Bačka: Bilinović, Kozoš (Bajrami), Damjanović  (Panić), Svitić, Ušumović, Nikić, Vučković, Bačić, Čović (Bedeković), Grubor, Kolundžić. Radnički: Arsić, Đurić, Šavija, Tutek, Grulović, Veselinović (Pavić), Kolarov (Čeprnja), Knežević, Cvjetinović, Cvetinović, Dujić (Krkobabić)

IGRAČ UTAKMICE: Mladen Čović (Bačka 1901)

Dunav (NS) - Palić 1:2

Fubaleri Palića posle minimalnog poraza od Radničkog iz nove Pazove u nedelju su na gostovanju pobedili ekipu Dunava sa 2:1 i time osvojili vro važne bodove koji daju nadu za opstanak Palića u Srpskoj ligi, grupa "Vojvodina".

U poslednjem kolu Palić dočekuje Sentu, dok fudbaleri Bačke posle dva vezana domaćinstva gostuju Tekstilcu.

Fudbaleri Bačke ubedljivi protiv Radničkog (5:2), Palić pobedio u gostima (1:2)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2774
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

fudbalski klub palić

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.