Komentara: 1
Pregleda: 2620

Fudbaleri Bačke osvojili tri važna boda u duelu protiv Radničkog (2:1)

12.10.2014. u 00:47h
Izvor: Subotica.com
U okviru 9. kola Srpske lige, grupa "Vojvodina" fudbaleri Bačke 1901 dočekali su na stadionu kraj Somborske kapije ekipu Radničkog iz Sremske Mitrovice i zasluženo u zanimljivoj završnici pobedili sa 2:1.
Fudbaleri Bačke osvojili tri važna boda u duelu protiv Radničkog (2:1)

Fudbaleri Bačke osvojili su vrlo važna tri boda. Tokom svih 90 minuta domaćin je dominirao, ali je tek u finišu obezbedio pobedu. U prvom poluvremenu, gosti iz Mitrovice dva puta su uputili šut ka golu, jednom je lopta završila u gol-autu, da bi drugi put, u 23. minutu, Nebojša Simikić postigao evrogol.

I u nastavku utakmice Bačka je bila bolja. Ovoga puta se, bukvalno igralo na polovini gostiju, međutim... Bačka već u 6. minutu drugog poluvremena stiže do izjednačenja. Puhalak je odlično spustio loptu glavom u kaznenom prostoru, a u buketu igrača se najbolje snašao Matić, i loptu poslao iza gol crte. Od tog momenta, ređali su se napadi za napadom, Matijašević, Puhalak, pa ponovo Matijašević, a u 86. minutu, nakon prodora Savovića, Matijašević postiže pogodak, ali je sudija Dubak svirao prekršaj napadača domaćih. Ipak, minut kasnije, veteran Kozoš postiže, u 87. minutu, vodeći pogodak, ispostavilo se i konačan rezultat.

Bačka 1901 - Radnički S. Mitrovica 2:1 (0:1)

Strelci: 0:1 Simikić 23. min; 1:1 Matić 51. min; 2:1 Kozoš 87.min;
Stadion kraj Somborske kapije     Gledalaca: 200    Sudija: Marko Dubak (Pančevo)

Žuti kartoni: Panić, Savović (Bačka); Zoranović (Radnički)

Bačka: Tasić6, Kiš, Savović, Svitić, Ušumović, Bačić (Matijašević), Matić, Radosavljev, Panić, Maksimović (Grubor), Puhalak (Kozoš).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2620
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.