Komentara: 5
Pregleda: 2443

Fudbaleri Bačke imali uspešnu premijeru prolećnog dela sezone

14.03.2015. u 20:46h
Izvor: Subotica.com
Na stadionu kraj Somborske kapije danas je odigran prvi meč prolećnog dela Srpske lige, grupa Vojvodina u kojem je domaće ekipa zabeležila svoju sedmu ovosezonsku pobedu. Meč između Bačke 1901 i Radničkog iz Nove Pazove završen je rezultatom 3:1.
Fudbaleri Bačke imali uspešnu premijeru prolećnog dela sezone

Na startu su gosti pokazali bolju igru, ali to nije dugo potrajalo. Igrači Bačke su se trgli i zaigrali ofanzivnije. U 20. mintu su pveli sa bele tačke. Nakon prekršaja golmana Lekića, Radosavljev je uspešno realizova kazneni udarac i doveo svoj tim u vođstvo. Ekipa Slobodana Kustudića nastavila je sa napadima, a najbolju priliku iskoristio je Ljubenović i udvostručio prednost domaćina.

Drugo poluvreme nije donelo velike promene, Bačka je i dalje bila dominantnija, a najbolji akter susreta Danijel Zlatković iskoristio je nepažnju odbrane protivnika i povećao vođstvo domaćina – 3:0. U samoj završnici utakmice, gosti su pogotkom Vujasina ublažili poraz 3:1.

Bačka 1901 – Radnički  (NP) 3:1 (1:0)
Strelci: Radosavljev u 20. (penal, Ljubenović u 55, Zlatković u 62. Za Bačku, a Vujasin u 86. minutu za Radnički.
Žuti kartoni: Matić, Simović (Bačka), Mićić, Lekić (Radnički).

BAČKA: Tasić, Savović, Svitić, Banjac, Matić, Simović, Radosavljev, Šveljo (Kolundžić), Zlatković, Ljubenović (Nikić), Kiš.

RADNIČKI: Lekić, Novović (Krkobabić), Punišić, Stanković, Ranitović (Ivančević), Knežević, Mićić, Hajdin, Šaračević, Vujasin, Maritovski (Knežević).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 2443
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.