Komentara: 2
Pregleda: 1876

Fudbaleri Bačke 1901 savladali Slogu (1:0)

15.04.2015. u 20:56h
Izvor: Subotica.com
U 21. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina, fudbaleri Bačke golom Ševlje u 80' minutu meča savladali su Slogu minimalnim rezultatom 1:0. U narednom kolu ekipa Slobodana Kustudića gostuje u Čelarevu lideru lige.
Fudbaleri Bačke 1901 savladali Slogu (1:0)

Bačka je odlično otvorila utakmicu i nagovestila dobru igru, ali je to bilo samo u prvih desetak minuta. Nakon toga vodila se izjednačena borba na sredini terena bez ikakvih šansi za gol na obe strane.

Nastavak susreta počeo je u istom ritmu i sve do 65. minuta  igra je bila egal, a onda su Subotičani preuzeli inicijativu. Priliku da Bačku dovede u vođstvo propustio je Šveljo u 68. minutu, zakasnio je na loptu nakon centaršuta Matića.

Prvi šut u okvir gola uputio je Zlatković iskosa sa desne strane tek u 76.minutu, ali je Rackov vešto intervenisao. Tim Slobodana Kustudića nije posustao, nastavio je sa napadima i u 80. minutu posle odličnog centaršuta Savovića, Šveljo je glavom prosledio loptu u mrežu Sloge za 1:0 i nova tri boda Bačke.

Bačka 1901 – Sloga 1:0 (0:0)
Šveljo (80')

Subotica – Stadion kraj Somborske kapije.
Gledalaca: oko 250.
Sudija: Mihajlović (Zrenjanin)
Žuti kartoni: Svitić (Bačka), Slijepčević, Kozomora (Sloga).

BAČKA: Tasić,  Savović, Kiš, Svitić, Ćalasan, Simović, Radosavljev, Matić, Zlatković (Nikić), Ljubenović (Maksimović), Šveljo.

SLOGA: Rackov, Zelić, Slijepčević, Miljanović, Kremenović, Džepina (Ivanović), Zeljković (Prodanov), Tomić, Kozomora (Kaurin), Erak, Panić.

Pos 21. odigranog kola Bačka trenutno zauzima četvrti poziciju sa 34 osvojena boda. U narednom kolu ekipa Slobodana Kustudića gostuje u Čelarevu trenutnom lideru lige, ekipi ČSK.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 nedelju
Komentara: 2
Pregleda: 1876
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.