Komentara: 0
Pregleda: 3400

Fudbaleri Bačke 1901 i Palića poraženi u 24. kolu Srpske lige "Vojvodina"

04.05.2014. u 00:01h
Izvor: Subotica.com
Na stadionu kraj Somborske kapije, pred oko 200 gledalaca fudbaleri Bačke 1901 razočarali su svoje navijače i pretrpeli poraz od Radničkog iz Sombora sa 1:3. Fudbaleri Palića su takođe bili neuspešni na gostovanju u Temerinu i zabeležili težak poraz od 4:0.
Fudbaleri Bačke 1901 i Palića poraženi u 24. kolu Srpske lige "Vojvodina"

Subotica, Neprijatno iznenađenje priredili su svojim navijačima fudbaleri Bačke 1901. Gotovo da niko nije očekivao ovakav ishod koji je sasvim zasluženo, boljom igrom, i većom efikasnošću ostvario Radnički iz Sombora.

Bačka je danas bila bez ideje, bez trčanja, i potpuno bez žara i želje za pobedom. Radnički iz Sombora neočekivano, ali zasluženo, osvojio je bodove u Subotici koji mu mogu značiti puno u borbi za opstanak.

Sa ovim porazom, Bačka je ušla u probleme oko opstanka, mada, istini za volju, još uvek može uticati na soptsveni status.

Bačka 1901 – Radnički, Sombor 1:3 (0:1)
(0:1 Pavlović 23.min, 0:2 Pavlović 49.min; 1:2 Radosavljev 52.min (11m); 1:3 Šveljo 72.min)

Sudija Bane Papišta iz Šida podelio je 6 žutih kartona, po 3 za obe ekipe: U Bačkoj su požuteli Kolundžić, Grubor i Plojović, dok su kod gostiju upisani Petrović, Ivanović i Z. Baljak.

Za Bačku su nastupili: Gorjanac, Kolundžić, Svitić, Ušumović, Damjanović, Radosavljev, Pete, Nikić (Maravić), Grubor, Čović (Plavšić) i Plojović (Panić) U gostujućoj ekipi nastupili  su: Jorgić, Desnica, M.Baljak, Babić, Ivanović, Petrović, Matijević (Z. Baljak), Hoscijeslavski, Rajčanji (Šveljo), Pavlović i Marijanović (Pekez).

Za igrača utakmice proglašen je dvostruki strelac Borislav Pavlović iz Radničkog.

FK "Sloga" - FK "Palić" 4:0

Fudbaleri Palića gostovali su vrlo dobroj ekipi Sloge iz Temerina, gde su pretrpeli visok poraz, izgubili su sa 4:0. Kod rezultata 1:0 Palić ne koristi dve dobre prilike, jednu takođe posle 1:0 za domaćina, a potom je usledila katastrofa.

U narednom kolu Bačka gostuje pretposlednje plasiranoj ekipi Novog Sada, dok Palić ugošćava ekipu Banata.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3400
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

fudbalski klub palić

stadion kraj somborske kapije

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.