Komentara: 1
Pregleda: 1148

Fudbal (Ž): Ubedljiva pobeda za kraj jesenjeg dela

19.11.2017. u 13:31h
Izvor: Subotica.com
Šampionke su na najlepši način privele kraju prvi deo prvenstvene trke. Na Gradskom stadionu fudbalerke Spartaka nadigrale su Požarevac i slavile ubedljivo pobedu od 8:0 u 11. kolu Superlige Srbije.
Fudbal (Ž): Ubedljiva pobeda za kraj jesenjeg dela

"Golubice" su već na samom startu stigle do prednosti preko tamnopute Dorin. Nasimento je  udvostručila prednost Spartaka. Nisu sepredavale ni gošće, igrale su svoju igru, ali ne dovoljno da pariraju razigranim šampionkama. Borile su se  koliko im je Spartak dozvolio, ali već u 29. minutu domaći tim je stigao i do trećeg gola, a mrežu Požarevljanki zatresla je Violeta Slović.

Drugo poluvreme u potpunosti je pripalo "golubicama". Tim Borisa Arsića upisao je još pet golova. Da nije bilo Milojevićeve na golu protivnika, koja je dobro branila, rezultat bi bio i ubedljiviji. Raspucala se Anđela Frajtović i za tri minuta dva puta se upisala u listu strelaca. Nasimento je povisila prednost Spartaka na 6:0, a do kraja susreta Frajtovićeva i Dorin su uknjižile još po jedan gol za konačnih 8:0 u poslednjoj utakmici jesenjeg dela.

Spartak – Požarevac 8:0 (3:0)
Dorin 2' i 86', Nasimento 4' i 66', Slović 29', Frajtović 50', 53' i 78'

Spartak: Cetinja, Krstanoska, Slović, Frajtović , Nasimento, Radojičić, Filipović, Dorin, Bradić, Mostarac, Matić.

Požarevac: Milojević , Milanović, Teodosijević ,Tešić , T. Ilić (Radosavljević), Milinović , V. Ilić, Tangolj, Vuković, Jovanović, Trišić.

Interesantan podatak je da su Subotičanke u 990 minuta igre, odnosno u 11 kola, postigle 72 pogotka, a nisu primile niti jedan. Još jedan pokazatelj apsolutne dominacije "golubica" u nacionalnim okvirima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1148
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.