Komentara: 0
Pregleda: 1450

Fudbal (Ž): Spartak u nedelju dočekuje Crvenu zvezdu

23.03.2019. u 16:22h
Izvor: Subotica.com
Spartak je prolećni deo prvenstvene trke započeo pobedom u Novom Sadu protiv Vojvodine. „Golubice“ su upisale prve bodove, a već sutra ih očekuje novi izazov i to derbi meč sa Crvenom zvezdom u okviru 13. kola Superlige Srbije.
Fudbal (Ž): Spartak u nedelju dočekuje Crvenu zvezdu

Šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka sutra od 14 časova na Gradskom stadionu igraju derbi utakmicu sa Crvenom zvezdom. Iako je tim Borisa Arsića tokom zime pretrpeo promene u igračkom kadru i još se uigrava, u taboru subotičkog superligaša se nadaju pozitivnom rezultatu.

- Imali smo dosta problema u ovom pripremnom periodu, s obzirom da od šest nedelja priprema, čak četiri ekipa nije bila kompletna zbog reprezentativnih obaveza. Nismo još na željenom nivou forme i igre, u hodu pokušavamo da ispravimo i nadogradimo neke elemente. Međutim, iako nas očekuje teška utakmica protiv Crvene zvezde nadamo se da ćemo odigrati dobro i ostvariti pozitivan rezultat. Zvezda je uvek motivisana protiv Spartaka. Siguran sam da će ljubitelji ženskog fudbala uživati kao i uvek kada ova dva tima odmeravaju snage - kaže Boris Arsić, šef struke Spartaka.

Subotičanke su svesne važnosti meča protiv Zvezde i spremno ga dočekuju, a Violeta Slović, kapiten Spartaka, pred sutrašnji derbi nema mnogo dileme.

- Ova utakmica je od velikog značaja za naš tim i verujem da ćemo je odigrati na najvišem nivou. Sastaju se dve ekipe koje gaje ofanzivan stil igre i sigurno da će to biti dobra fudbalska utakmica. Zvezda se ove sezone uistinu pojačala, igrala je jake kontrolne utakmice tokom pripremnog perioda i verujem da dolazi kao i uvek s velikim motivom da se nadigrava sa nama. Mi smo spremne da odgovorimo na nove izazove i da upišemo novu pobedu – poručuje Slovićeva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1450
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.