Komentara: 1
Pregleda: 1148

Fudbal (Ž): Spartak nadigrao Crvenu zvezdu na Gradskom stadionu (4:0)

12.11.2017. u 09:20h
Izvor: Subotica.com
Golubice u derbiju deklasirale Crvenu zvezdu. Boljom igrom tim Borisa Arsića stigao je do desete prvenstvene pobede. Šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka su iskoristile dominaciju i sa 4:0 trijumfovale za predost od šet bodova u odnosu na crveno – bele.
Fudbal (Ž): Spartak nadigrao Crvenu zvezdu na Gradskom stadionu (4:0)

Spartak je slavio u derbiju protiv Crvene zvezde. Golubice su bolju igru krunisale sa četiri gola.

Subotičanke su od starta nametnule svoj ritam igre i već u 6. minutu stigle do vođstva. Tijana Filipović iskoristila je svoju priliku i sa ivice šesnaesterca poslal loptu u gornji ugao za 1:0. Pokušavale su gošće da poravnaju rezultat, ali odbrana Subotičanki ni jednog trenutka nije dozvolila igračicama Zvezde da ugroze gol Kostićeve. U 23. minutu, Mirela Tenkov je prošla po desnoj strani, ušla u kazneni prostor Spartaka, ali je Slovićeva dobro reagovala i osujetila nameru svoje bivše saigračice. Spartak je u 32. minutu , nakon odlične kombinacije povećao prednost. Sara Pavlović uputila je loptu u slobodan prostor za Dorin, a ona lob udarcem povećala rezultat na 2:0.

Nastavak meča nije doneo velikih promena u igri. Spartak je i dalje bio tim koji je diktirao tempo igre i stvarao prilke. Marenićeva je prelepim golom povisila na 3:0. Iskosa sa leve strane loptu je poslala u dalji ugao.

Fudbal (Ž): Spartak nadigrao Crvenu zvezdu na Gradskom stadionu (4:0)

Zvezda se trgla i u poslednjih dvadesetak minuta zaigrala malo bolje i približila se Spartakovom golu. Prvi ozbiljniji šut uputila je Stojanovićeva na isteku 70. minuta, ali je lopta završila pored gola. Nešto kasnije svoju priliku je propustila i Katarina Đorđević. Završnica derbija pripala je Spartaku. Tijana Filipović je po drugi put zatresla mrežu Crvene zvezde i postavi konačnih 4:0.

Spartak – Crvena zvezda 4:0 (2:0)
Filipović 6' i 83', Dorin 32', Marenić 61'

Spartak: Kostić , Krstanoska, Vajda, Slović, Frajtović (Baka), Nasimento, Radojičić, Filipović, Dorin (Bruč), Pavlović (Mostarac), Marenić .

Crvena zvezda: Petković , Marković, Krstić, T. Đorđević(Aranđelović), Smiljković , Miladinović (Živković), Savanović, Tenkov (Barjaktarović), K. Đorđević , Stojanović , Malešević.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1148
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.