Komentara: 5
Pregleda: 1951

Fudbal: Tanasijević u Njujork Sitiju, Spartaku 330.000 evra

01.02.2024. u 10:51h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Tanasijević u Njujork Sitiju, Spartaku 330.000 evra

Do početka prolećnog dela prvenstva u Superligi Srbije ostalo je još 10 dana i dok fudbelari i stručni štab Spartaka polako privode kraju pripreme, rukovodstvo subotičkog superligaša zauzeto je oko prelaznog roka. Posle aktuelnih dolazaka gde su angažovali novajlije, usledio je i prvi odlazak iz plavo – belog jata. „Golubove“ napušta Strahinja Tanasijević i seli se u Njojorki Siti.

Strahinja napušta Spartak a Subotičani će od njegovog odlaska inkasirati 330.000 evra i 10 posto od narednog transfera.

Tanasijević je u jato „golubova“ stigao u julu mesecu prošle godine,a njegove sjajne partije u plavo – belom dresu su ga preporučile Englezima. Stameni štoper će ponovo van granica Srbije, a pre Njujork Sitija za koji će ubuduće igrati, nosio je dres Verone iz Italije, francuskog Pariza. U Superligi Srbije nastupao je za Čukarički i Mladost GAT.

Fudbaleri Spartaka vratili su se sa dvonedeljnih priprema sa Kipra i nastavili rad na terenima Gradskog stadiona,  a da bi što uigraniji dočekali borbu za bodove „golubovi“ će u subotu od 13 časova odigrati prijateljsku utakmicu sa drugoligašem Inđijom,  koja je ujedno i generalna proba za tim Nenada Lalatovića.

Sledećeg vikenda počinje drugi deo prvenstvene trke, a Spartak će tek u ponedeljak, 13. februara  u prvi prolećni boj za bodove. „Golubove“ čeka gostovanje u Kruševcu i duel sa Napretkom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 meseca i 1 dan
Komentara: 5
Pregleda: 1951
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.