Komentara: 2
Pregleda: 1340

Fudbal: Spartak večeras gostuje u Senti

29.11.2019. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Posle odlične partije protiv Radnika pred fudbalerima Spartak Ždrepčeve krvi je još veći izazov. "Golubove" čeka komšijski derbi u Senti, gde će snage odmeriti sa ekipom TSC-a koja je u prvom okršaju na samom startu šampionata bila uspešnija i odnela bodove iz Subotice. Utakmica se igra večeras od 18 časova na stadionu u Senti.
Fudbal: Spartak večeras gostuje u Senti

Pred fudbalerima Spartaka je severnobački derbi. Subotičani večeras (18h) gostuju u Senti gde će snage odmeriti sa ekipom  TSC-a u okviru 18. kola Superlige Srbije. U taboru plavo – belih dobro pamte poraz u prvom  derbiju i s dozom opreznosti čekaju naredni okršaj, ali se nadaju da će ostvariti pozitivan rezultat.

- TSC je ekipa koju zaista resepektujemo. Igra sjajan, agresivan, napadački fudbal i u nekim segmentima igre smo dosta slični, jer ni jednima ni drugima posed lopte nije prioritet u igri što se videlo i na prošloj utakmici ova dva tima odigranoj u Subotici. Meč je bio na visokom nivou gde smo mi prvo poluvreme odigrali sjajno, a da smo drugo i sa igračem više bili ispod svakog očekivanja. Ta utakmica nam je teško pala i iz tog meča smo izvukli pouke. Nadam se da ćemo  danas biti mnogo produktivniji, koncentrisaniji, da ćemo ceo meč biti u  dobrom ritmu i parirati kvalitetnom rivalu. Ko će u datom momentu imati više hrabrosti, želje...to su neki od faktora koji odlučuju pobednika – kaže šef struke Spartaka, Vladimir Gaćinović.

Nemanja Tekijaški pred meč u Senti ističe da je ekipa spremna za revanš Bačkotopolčanima.

- Dobro smo radili i spremali se za utakmicu koja nas čeka u Senti. Svi jedva čekamo priliku da se iskupimo za bolan poraz u Subotici od 2:1 koji smo zaista nezasluženo pretrpeli. Nedostajalo je tada sportske sreće nama , zato treba sada da iskoristimo priliku i da se revanširamo komšijama – poručuje Tekijaški.

Obezbeđen je TV prenos na Arenasport 2.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1340
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.