Komentara: 3
Pregleda: 1721

Fudbal: Spartak večeras dočekuje TSC

10.09.2021. u 12:56h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak večeras dočekuje TSC

U okviru osmog kola Linglong Superlige Srbije Spartak večeras od 19 časova dočekuje TSC. Subotičanima i nije prijao odmor jer je veliki broj igrača van trenažnog procesa na koje šef struke neće moći da računa.

- Pauza nam nekako nije dobro došla iz razloga što imamo sada kadrovskih problema. Na meču sa TSC-om nećemo moći da računamo na Đurasovića, koji se povredio u Italiji na meču reprezentacije. Marčić i Furtula su bolesni, Jezdimirović ima crveni karton. Bijelović, Vidović i Rakić su se tek oporavili od bolesti. Milošević i Branković su pod znakom pitanja i imamo Hrstića kojo je sve ovo vreme bio sa reprezentacijom U19. To je 11 igrača koji neće igrati Ili su pod znakom pitanja. Velike probleme imamo da sastavimo tim. Nadam se da će do meča ipak neko od njih moći da bude u sastavu – kaže Vladimir Buač, šef struke Spartaka.

I pored problema koji zadaju glavobolje Buaču, "golubovi" ne dočekuju drugoplasirane Bačkotopolčane sa belom zastavicom.

- Nadam se da ćemo i pored problema posle dvonedeljne pauze nastaviti tamo gde smo stali kada smo u prethodne četiri utakmice osvojili 10 bodova i dobro izgledali. Igrači koji budu izašli siguran sam da će opravdati očekivanja protiv jedne veoma dobre ekipe TSC-a, da ćemo se nadigravati. Uprkos svemu ovome verujem u pobedu iz razloga što neki igrači nisu dobijali šansu, iako su možda zasluživali. Ovo je idealna prilika za njih da se pokažu u najboljem svetlu – dodao je Buač.

Komšijski derbi se igra večeras od 19 časova na Gradskom stadionu, a šef struke Spartaka pozvao je vernu publiku da podrži „golubove“

- Pozivam publiku da dođe u što većem broju jer ovo je vojvođanski derbi dve ekipe na čijim se utakmicama u proseku postižu po dva gola. Verujem da će svi ljubitelji fudbala moći da uživaju u igri, a nama će mnogo značiti podrška naših navijača – poručio je šef struke Subotičana.

Cena ulaznice za utakmicu su, za zapadnu tribinu 300 dinara, za istočnu 250, dok su boče tribine 200 dinara. Za decu do 14 godina ulaz je i dalje besplatan.

Na dan utakmice prodaja ulaznice počinje u 17 časova na blagajnama, a u to vreme se otvaraju i kapije Gradskog stadiona.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1721
Povezane teme

fudbalski klub spartak

vladimir buač

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.