Komentara: 26
Pregleda: 6118

Fudbal: Spartak U8 vicešampion turnira "Liga budućih šampiona" u Somboru

07.04.2019. u 16:44h
Izvor: Subotica.com
Na turniru "Liga budućih šampiona" u Somboru, mladi fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi, dečaci rođeni 2011. godine i mlađi osvojili su drugo mesto. Buduće nade "plavih golubova", predvođene trenerom Žikom Savinom, okitile su se srebrnim medaljama, nakon što su u majstorici savladale Olimpik iz Apatina sa 7:3.
Fudbal: Spartak U8 vicešampion turnira "Liga budućih šampiona" u Somboru

Turnir pod nazivom „SOS liga budućih šampiona“, koji se u protekla četiri meseca održavao u Somboru, završen je ovog vikenda. U konkurenciji osam ekipa mališani Spartaka su zasluženo osvojili drugo mesto, nakon što su u završnici savladali Apatince sa 7:3, dok su dečaci iz Fudbalskog kluba "Subotica" takmičenje okončali na četvrtom mestu.

U generaciji fudbalera rođenih 2011. godine pored Spartaka na turniru su se nadmetale ekipe "Lider" iz Odžaka, "Olimpik" Apatin, zatim "Spektar", "Radnički" i Škola fudbala "Orange" iz Sombora, FK „Radnički 1912“ i "Subotica". Tokom takmičenja na četrnaest odigranih utakmica Spartak je ostvario devet pobeda, jedan remi i četiri poraza, a u majstorici turnira tim Žike Savina bio je bolji od Olimpika iz Apatina i slavio pobedu sa 7:3, za drugo mesto i srebrne medalje.

Fudbal: Spartak U8 vicešampion turnira "Liga budućih šampiona" u Somboru

Spartak U8 je nastupao u sastavu: Jakov Nenadov, Danilo Belančić, Danilo Borkov, Ilija Savin, Aljoša Mesaroš, Filip Orčić, Filip Nikolić, Jakov Medak, Jakov Jovanović, Jovan Ignjatić, Ilija Sarić, Relja Lojpuр, Ivan Marjanov, Momčilo Kilibarda, Relja Kopunović, Vojin Bursać, Stefan Kešelj, Filip Vojnić Zelić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 nedelje
Komentara: 26
Pregleda: 6118
Povezane teme

fudbalski klub spartak

žika savin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.