Komentara: 1
Pregleda: 1152

Fudbal: Spartak u sredu gostuje u Zemunu

02.04.2019. u 18:14h
Izvor: Subotica.com
Sutra se igra pretposlednje, 29. kolo Superlige Srbije. Spartak Ždrepčeva krv gostuje u Zemunu i nada se novoj pobedi. Susret je zakazan za 16 časova.
Fudbal: Spartak u sredu gostuje u Zemunu

Posle četiri vezane pobede Spartak na gostovanju protiv Zemuna želi da nastavi uspešnu seriju i uknjiži nove bodove. Znaju Subotičani da im neće biti lako, bez obzira na trenutnu poziciju protivnika, ali će učiniti sve da zabeleže novi trijumf.

- Zemun kao domaćin igra izuzetno dobro što pokazuju rezultati ostvareni na domaćem terenu ove sezone i to protiv naših vodećih timova. Položaja na tabeli ne oslikava kvalitet ekipe i njihovih igrara koju predvodi iskusni trener Đurđević i nimalo lako posao nije pred nama. Međutim, mi smo pod inercijom dobrih partija koje su nagrađene rezultatima i u Zemun idemo da odigramo još jednu dobru utakmicu, napravimo pozitivan rezultat i zadovoljni se vratimo u Suboticu – kaže Predrag Rogan, šef stručnog štaba Spartaka.

Zemun je trenutno poslednji na tabeli, ali Subotičani ne gledaju na plasman protivnika, već imaju jasan cilj pred gostovanje koje ih čeka.

- Naš protivnik je u malo lošijoj poziciji nego mi i bez obzira na trenutni plasman mi prema Zemunu imamo veliko poštovanje, ali i jasan cilj koji se zove pobeda. Oni zaista dobro igraju na svom terenu, ali Spartak igra dobro i na strani i kod kuće i to nam ne pravi nikakav problem. Igramo dobro, beležimo dobre rezultate, a pored toga atmosfera u ekipi je odlična i ukoliko ponovimo igre koje smo pružali na prethodnim utakmicama ne sumnjam da ćemo ostvariti dobar rezultat – ističe Nemanja Tekijaški, desni bek Subotičana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1152
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.