Komentara: 2
Pregleda: 1046

Fudbal: Spartak u ponedeljak dočekuje Mladost iz Lučana

25.10.2020. u 18:30h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv sutra od 17 časova na Gradskom stadionu dočekuje Mladost iz Lučana. Spremni su „golubovi“ za okršaj sa neugodnim protivnikom i žele da uknjiže nove bodove.
Fudbal: Spartak u ponedeljak dočekuje Mladost iz Lučana

Posle nesrećno izgubljenih bodova od Voždovca Subotičani priželjkuju da protiv Mladosti iz Lučana zabeleže pobedu u okviru 12. kola Linglong Superlige Srbije. Svesni su u taboru „golubova“ da nimalo lako neće biti ostvariti trijumf protiv iskusne ekipe Lučanaca, ali veruju da će uspeti i da će bodovi ostati na severu Bačke. 

- Posle utakmica sa Čukaričkim i Voždovce očekuje nas duel sa još jednom veoma dobrom ekipom koja je u vrhu srpskog fudbala i ako želimo da napravimo dobar rezultat moraćemo da budemo na najvišem nivou.Mladost je veom akvalitetna ekipa, gde  je kostur tima već duže vreme na okupu, a čine ga iskusni igrači koji imaju dobar individualni kvalitet i protiv njih je teško igrati bez obzira da li igraju na domaćem terenu ili u gostima. Uvek su jako motiviani. Opasni su iz prekida i tu ćemo morati da budemo oprezni. Verujem da ćemo sve naše dogovore ispoštovati i da ćemo ponoviti igru iz prethodnih mečeva, a ukoliko bude tako osvojićemo i željene bodove – kaže Vladimir Buač, asistent šefa struke Spartaka

Stefan Denković, ofanzivni vezista Spartaka poseban akcenat stavlja na specifičnu igru Lučanaca, ali veruje da će Spartak na kraju slaviti.  

- Očekuje nas utakmica protiv iskusne ekipe koja ima specifičan stil igre, igrač na igrača, ali ako mi budemo igrali kao na prethodnim utakmicama možemo da se nadam povoljnom rezulatu. Veliki plus je što smo svi spremni i to će nam mnogo značiti da na kraju slavimo – poručuje Denković.

​​

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1046
Povezane teme

korona virus

epidemija korona virusa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.