Komentara: 0
Pregleda: 767

Fudbal: Spartak u osmini finala Kupa čeka Lučance

17.11.2020. u 13:33h
Izvor: Subotica.com
U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi održan je žreb kojim su određeni parovi osmine finala Kupa Srbije. Spartak Ždrepčeva krv prolaz dalje tražiće protiv Mladosti iz Lučana.
Fudbal: Spartak u osmini finala Kupa čeka Lučance

Voljom žreba održanog u prostorijama SC u Staroj Pazovi  gde je parove izvlačio Zoran Filipović, nekadašnji as Crvene zvezde i nacionalne selekcije, danas član stručnog štaba naše reprezentacije.  Spartak je za rivala u osmini finala Kupa Srbije dobio ekipu Mladosti.

Subotičani će svoje mesto među osam najboljih pokuašti izboriti protiv Lučanaca i to na svom terenu. „Golubovi“ su prošle sezone zaustavljeni baš u osmini finala od Partizana, dok je Mladost otišla korak dalje gde je posle okršaja sa osvajačem trofeja, ekipom Vojvodine okončala učešće u najmasovnijem klupskom takmičenju. 

Sve utakmice se igraju 25. novembra izuzev meča Crvene zvezde jer dan kasnije šampion Srbije gostuje Gentu u četvrtom kolu Lige Evrope, te će termon tog duela biti naknadno određen.

Ostali parovi osmine finala Kupa Srbije su:  IMT – Radnički Niš, Javor -Voždovac, Metalac – Patizan, Proleter – Vojvodina, Rad – Crvena zvezda, Radnik – Čukarički,

Utakmicama osmine finala za ovu godinu će se završiti takmičenje u Kupu, a nastavak sledi na proleće. Mečevi četvrtfinala graće se 10. marta 2012. godine, polufinale je 21. aprila, a okršaj za trofej 25. maja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 767
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.