Komentara: 12
Pregleda: 3411

Fudbal: Spartak u nedelju, u noćnom terminu, dočekuje TSC iz Bačke Topole

03.08.2019. u 18:16h
Izvor: Subotica.com
Pred fudbalerima Spartak Ždrepčeve krvi je komšijski derbi. Subotičani u okviru 3. kola Linglong Superlige Srbije dočekuje TSC iz Bačke Tople. Utakmica počinje u 20 časova.
Fudbal: Spartak u nedelju, u noćnom terminu, dočekuje TSC iz Bačke Topole

Prvenstvo samo što je počelo, a Spartak već čeka komšijski derbi s novajlijom u ligi, ekipom TSC-a IZ Bačke Topole koja je u prethodne dve utakmice uknjižila pobede. U taboru „golubova“ mobilno je stanje. Protiv zahuktalih komšija tražiće dobar rezultat.

Biće to utakmica od izuzetnog rezultatskog značaja, a biće i dosta takmičarskog naboja, što je i normalno kada igrate sa klubom koji je na tridesetak kilometara od vas i koji se značajno digao u poslednje vreme. Sigurno i oni imaju svoje ambicije, cenimo rivala, dobro su organizovani, dobri su i na terenu, puni samopouzdanja, ali za nas sve to sada ništa nije bitno, bićemo maksimalno mobilisani i maksimalno spremni za sutrašnju utakmicu – najavljuje Vladimir Gaćinović, šef struke Subotičana.

Pretrpeo je Spartak težak poraz u Surdulici, ne godi to pred naredne izazove.

Malo nam je teže palo to gostovanje. Možemo pričati da smo u većem delu utakmice imali dominaciju i kontrolu igre, ali kada izgubiš sa 0:4, svaka priča je suvišna. - dodaje Gaćinović, međutim ono što radije je šefa struke jeste bolja kadrovska situacija. - Ne računamo na Cucina koji je doživeo povredu u poslednjoj utakmici, ali mi je drago što se vratio Tekijaški. Uzdamo se u ono što radimo i nadam se da ćemo biti na nivou i zadovoljiti i navijače, koje očekujem u što većem broju, jer je ovo ipak derbi Severnobačkog okruga.

U redovima „golubova“ svesni su važnosti predstojeće utakmice, a to potvrđuje i ofanzivac Stefan Denković.

– Biće sutra teško. Rival je u formi, imaju kvalitet što su i pokazali u prve dve utakmice gde su zabeležili pobede. Mi se uzdamo u naše adute i siguran sam da možemo do dobrog rezultata – poručuje Denković.

PROMOVISAN DAMJAN GOJKOV

Fudbal: Spartak u nedelju, u noćnom terminu, dočekuje TSC iz Bačke Topole

Sportski direktor Spartaka, Ljubiša Dunđerski, iskoristio je priliku na konferenciji za medije u kojoj je najavljen meč protiv TSC-a, da upozna javnost sa najnovijom akvizicijom kluba.

Kada smo iz novina saznali da se Vojvodina odrekla ovakvog potencijala, odreagovali smo, i sve smo dogovorili za samo nekoliko minuta. - kaže Đunđerski - Reč je o igraču koji će nam svojom agresivnošću na sredini terena mnogo pomoći. Može da pokriva tri pozicije, oba krila i ofanzivnog veznog.

Fudbal: Spartak u nedelju, u noćnom terminu, dočekuje TSC iz Bačke Topole

Gojkov se zahvalio rukovodstvu kluba koje mu je ponudilo šansu da se dokaže, uveren da će dato poverenje iskoristiti na najbolji način.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 3411
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.