Komentara: 1
Pregleda: 1212

Fudbal: Spartak u nedelju gostuje u Ivanjici

29.02.2020. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Pred fudbalerima Spartaka novi je izazov. U nedelju gostuju u Ivanjici gde će snage odmeriti sa ekipom Javora i pokušati ostvariti dobar rezultat.
Fudbal: Spartak u nedelju gostuje u Ivanjici

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u 24. kolu Linglong Superlige Srbije putuju u Ivanjicu gde ih čeka neugodn rival Javor  koji je na tri odigrane utakmice prolećnog dela uknjižio samo bod. Obzirom da se bori za beg iz opasne zone, Subotičanima neće biti ni malo lako u Ivanjici. Svesni su toga u plavo-belom taboru, ali je veruju u svoje snage i žele nastavak dobre serije.

- Zadovoljni smo igrom na prethodne tri utakmice i osvojenim brojem bodovima, posebno imajući u vidu protivnike koje smo imali naspram sebe. Imali smo velika iskušenja u prethodnim mečevima na koja su momci izuzetno odreagovali i pokazali svoj  karakter, mentalnu stabilnost i da  se umeju nositi sa pritiskom. Kroz te utakmice smo dosta dobili na samopouzdanju,  što je veoma bitno za našu ekipu koju čine mladi momci – ističe Vladimir Buač, asistent  šefa struke. - Rečeno o prikazanom veoma je važno i u Ivanjici, jer je Javor domaćinska ekipa koja igra direktan, čvrst fudbal, jako su agresivan i neugodan protivnik. Veoma je važno da se mi nalazimo u dobroj formi, verujemo u sebe i  ono što radimo. U Ivanjicu putujemo sa određenom dozom respekta prema protivniku, međutim, sigura sam ako prikažemo igru koju umemo,  možemo da osvojimo i tri boda.

Junak utakmice protiv Javora, u prvom delu prvenstva na Gradskom stadionu bio je Milan Marčić koji je svojim golom "golubovima" doneo pobedu. Pred gostovanje kraj Jošanice svom bivšem klubu vezista Subotičana veruje da će se na sever Bačke vratiti sa osvojenim bodovima.

- Dobro poznajem taj klub, proveo sam tamo godinu dana. Predvođen je ljudima koji su maksimalno posvećeni fudbalu, dubrim igračima i vrhunskim trenerima Milovićem i Bondžulićem. Biće to teška utakmica jer će Javor tražiti izlaz iz loše serije gde su na tri meča osvojili samo bod. Mi gledamo sebe i potrudićemo se da i ovog puta budemo na visini zadatka. Dobro smo radili i spremno dočekujemo utakmicu koja dolazi u dobrom trenutku za nas posle dobrih partija, gde smo na prethodna tri meča osvojili sedam bodova. Ako ponovimo igru sa prethodnih mečeva u Suboticu ćemo se vratiti sa bodovima - kaže Marčić.

Utakmica se igra u nedelju od 16 časova, a već narednog vikenda „golubove“ čeka novo gostovanje i to u Beogradu ekipi Čukaričkog.  

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1212
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.