Komentara: 6
Pregleda: 1782

Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Napredak iz Kruševca

21.08.2021. u 19:59h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Napredak iz Kruševca

Posle trijumfa u Lučanima i sjajne partije protiv Vojvodine i osvojenog boda Spartak sutra (nedelja) od 18  časova dočekuje Napredak u okviru šestog kola Linglong Superlige Srbije. Svesni su u redovima plavih „golubova“ da ih ne čeka lak posao protiv Kruševljana koji ove jeseni pružaju dobre igre što govori i pozicija na tabeli, ali žele da bodovi ostanu u Subotici. 

- Napredak je do sada osvojio devet bodova i trenutno je peti na tabel. To dosta govori o kvalitetu ekipe iz Kruševca koja igra dobar fudbal, napadački i pred nama je težak posao. Svesni smo mi toga i veoma respektujemo našeg rivala, ali naš cilj je dastavimo u dobrom ritmu. U prethodne  dve utakmice osvojili četiri boda. Zabeležili smo pobedu u Lučanima, protiv Vojvodine odigrali dobru utakmicu, kvalitetnu, ali na našu žalost uzeli samo bod. Nismo nezadovoljni, znamo da smo mogli više. U proteklih nedelju dana smo dobro radili, analizirali našeg rivala. Znamo mane i vrline Napretka i nadamomo se da ćemo protiv Kruševljana izvući više, utakmicu realizovati u našu korist i nadoknaditi izgubljeno protiv Vojvodine – jasan je Sava Pavićević, asistent šefa struke Spartaka. 

Milan Jezdimirović je tokom priprema stigao u redove „golubova“. U prethodne dve utakmice dobio je priliku da zaigra umesto povređenog Davida Dunđerskog. Pred utakmicu sa Napretkom desni bek ističe da Kruševljani nisu za podcenjivanje, ali da su tri boda cilj Subotičana. 

- Čeka nas utakmica sa Napretkom, ekipom koja u svim linijama tima ima odlične pojedince. I spred nas su na tabeli,  sa devet osvojenih bodaova i nikako nisu ekipa za podcenjivanje – kaže Jezdimirović – Raduje nas naša igra u mečevima protiv Mladosti i Vojvodine, gde smo očekivali pobedu, ali smo nesrećno primili golove u duelu sa Novossađanima,  iz naših grešaka koje ne smeju da nam se ponavljaju.  Proteklih dana smo radili na tome da popravimo ono što nije dobro, analizirali smo protivnika i nadam se da ćemo iskoristiti slabosti Napretka i ostvariti cilj koji imamo, a to su tri boda. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 1782
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.