Komentara: 3
Pregleda: 1250

Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Mladost iz Lučana

04.12.2021. u 14:00h
Izvor: Subotica.com
Spartak u nedelju od 17 časova dočekuje Mladost iz Lučana na Gradskom stadionu u okviru 19. kola Superlige.
Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Mladost iz Lučana

Posle poraza od Crvene zvezde, „golubovi“ priželjkuju da se vrate na pobednički kolosek i uposlednjem meču jesenjeg dela na domaćem terenu i pred svojom publikom upišu pobedu. Svesni su u taboru plavo - belih da nimalo lako neće biti ostvariti trijumf protiv iskusne ekipe Lučanaca koja se nalazi u donjem delu tabele, ali veruju da će uspeti i da će bodovi ostati na severu Bačke.

- Očekuje nas teška i neizvesna utakmica. Mladost je u prethodnom periodu pokazala da se radi o ozbiljnoj ekipi koja ima dosta iskusnih i kvalitetnih pojedinaca. Pozicija na kojoj se trenutno nalaze biće dodatni motiv da u Suboticu doću po bodove kako bi se priključili sredini tabele, ali mi igramo na našem terenu i to treba da iskoristimo. Proteklih dana smo dobr radili, gledali da ispravimo greške koje smo imalu u prethodnim utakmicama,  maksimalno smo spremni i idemo na pobedu – kaže Vladimir Otašević, pomoćni trener Spartaka.

Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Mladost iz LučanaI pred duel sa Lučancima stručni štab Subotičana imaće muke oko sastave jer su neki igrači i dalje roviti i još su pod znakom pitanja mogu li na teren.

- Imali smo i imamo kadrovskih problema. Imamo još rovitih igrača na koje ne verujem da možemo računati za utakmicu protiv Mladosti. Oni koji bud najspremniji izaćiće na teren i vrejem dati svoj maksimum da ostvarimo želeno – rekao je Otašević.  

Mihajlo Ivančević, kapiten Subotičana očekuje tešku i neizvesnu utakmicu, ali veruje da uz dobru igru i podršku navijača „golubovi“ mogu da ostvare svoj cilj i upišu pobedu.

- Pred nama je teška utakmica, a dosadašnji dueli su potvrdili da je uvek tvrdo i neizvesno do samo kraja. Ekipa koja bude skoncentrisanija i  motivisanija će doći do tri boda, a verujem da će to biti Spartak. Uz dobru igru i podršku navijača, koje pozivam da dođu u što većem broju, nadam se da ćemo ostvariti naš ćilj i upisati nove bodove –  kaže Ivančević.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1250
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.