Komentara: 1
Pregleda: 1216

Fudbal: Spartak sutra dočekuje Partizan

06.11.2020. u 17:34h
Izvor: Subotica.com
Pred fudbalerima Spartak Ždrepčeve krvi je derbi meč i veliki izazov. Ekipa Vladimira Gaćinovića na Gradskom stadionu dočekuje ekipu Partizana koja ima trenutno samo tri boda više. Utakmica se igra u 18 časova, a obezbeđen je i direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.
Fudbal: Spartak sutra dočekuje Partizan

Fudbaleri Spartaka sutra će u okviru 14. kola Linglong Superlige Srbije ugostiti ekipu Partizana koja ima samo tri boda više od subotičkog superligaša. Šef struke "golubova",  Vladimir Gaćinović, uz veliko poštovanje govori o  beogradskom timu, ali ističe da će se njegova ekipa dobro potruditi da učini sve što je do njih da ostvari povoljan rezultat.

- Pre svake utakmice obično imamo neke želje. Ovog puta želimo da odigramo dobro i da se predstavimo u dobrom svetlu srpskoj javnosti s obzirom da ima direktan televizijski prenos. Gde postoje želje postoje i obaveze i utakmicu nećemo shvatiti kao meč za uživanje, već za dokazivanje – ističe Gaćinović - Obaveza nam je da pokažemo vrhunski pristup. Protivnik koji se nalazi na suprotnoj strani to iziskuje. Partizan je uvek Partizan bez obzira da li se nalazi u vrhunskoj formi, mestu na tabeli na kome jeste  ili koliko ima osvojenih bodova.  Partizan je jedan od  najvećih klubova u Srbiji i toga smo svesni. Međutim, mi znamo naš kvalitet, čime raspolažemo i šta treba da radimo. Nadam se da ćemo biti u dobrom ritmu, raspoloženju i atmosferi kako smo bilo tokom proteklih dana. Očekujem dobru fudbalsku predstavu u kojoj će ljubitelji kraj malih ekrana uživati u dobrom fudbalu. Ukoliko na kraju bude pozitivan rezultat mimo svega ovoga bićemo prezadovoljni.

Fudbal: Spartak sutra dočekuje Partizan„Golubovi“ se nalaze u odličnoj formi, a samo tri boda zaostatka nagoveštavaju da možemo očekivati veliku borbu i izuzetno zanimljivu utakmicu.

- Partizan nije najbolje krenuo u ovom šampionatu, ali je promenio trenera i doveli su crno – beli dosta novih igrača,  tako da očekujem veoma motivisanog protivnika i verujem da  posle pobede protiv Mačve i u Suboticu dolazi po tri boda. Utakmica će sigurno biti zanimljiva, jer ni mi nećemo izaći na teren sa belom zastavicom. Znamo svoje kvalitete, nećemo odstupati od naše igre koju smo prikazali u prethodnmom periodu. Imaćemo sigurno svoje šanse i ako budemo igrali kao do sada na domaćem terenu i iskoristimo naše prilike, možemo do pozitivnog rezultata – poručuje Lazar Tufegdžić, igrač Spartaka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1216
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub partizan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.