Komentara: 9
Pregleda: 3772

Fudbal: Spartak smenio trenera

20.09.2022. u 16:12h
Izvor: Subotica.com
Slavko Petrović nije više trener Spartaka. Nakon poraza u Nišu, koji je Subotičanima bio četvrti u nizu, usledio je sporazumni rastanak sa iskusnim trenerom.
Fudbal: Spartak smenio trenera

Petrović je tačno pre pet meseci preuzeo „golubove“ kada su bili u nezavidnom položaju. Uveo je disciplinu i podigao samopouzdanje timu u borbi za opstanak u eliti. Uspeo je u toj nameri i klub sa severa Bačke je ostao u superligaškom društvu. Nova sezona je počela sjajno, a onda je usledio pad. Slabi rezultati u poslednje vreme doprineli dođe do nekih promena ne bi li se ekipa malo razdrmala i vratila na kolosek kojim je započele šampionat.

- Petrović je preuzeo ekipu u  teškom momentu i uspeo da ostvari opstanak prošle sezone što nam je tada bio prioritet. Novo prvenstvo smo počeli dobro, ali na nekoliko utakmica  sreća nam baš i nije bila naklonjena. Usledila je neka kriza koju smo pokušavali prevazići, ali se neke kockice nisu najbolje složile i usledio je sporazumni rastanak – kaže Nikola Simović, predsednik Spartaka.

Prvi čovek subotičkog superligaša po rastanku sa dosadašnjim šefom struke zahvalio se na dobroj saradnji i istakao da ostaju u prijateljskim odnosima.

- Veoma smo bili zadovoljni radom šefa Petrovića. Pokazao je profesionalizam i posvećenost. Odličan je trener i izuzetan čovek. Zahvaljujemo mu se na svemu što je uradio za naš klub. Rastajemo se u prijateljskim odnosima i želimo sve najbolje u daljoj karijeri – rekao je Simović.

Ime novog šefa struke biće poznato već sutra u toku dana posle razgovora sa potencijalnim kandidatima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 3772
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.