Komentara: 4
Pregleda: 1385

Fudbal: Spartak slavio protiv Vojvodine u Novom Sadu (2:3)

15.12.2021. u 09:41h
Izvor: Subotica.com
Spartak je slavio u vojvođanskom derbiju. U Novom Sadu u okviru 20. kola Superlige savladao je Vojvodinu sa 3:2. Svako je po poluvreme rešio u svoju korist,a pobednik je odlučen u sudijskoj nadoknadi vremena, a to su bili „goubovi“.
Fudbal: Spartak slavio protiv Vojvodine u Novom Sadu (2:3)

Početak utakmice protekao je u dominantnijoj igri Vojvodine. Imali su domaći igrači inicijativu,ali su samo dva puta zapretili. Subotičani su polako vezli po terenu i u 24. minutu stigli do vođstva. Luka Bijelović nadmudrio je odbranu, istrčalog Vukliša i loptu poslao u mrežu - 0:1.

Igrao se 34. minut kada je Nemanja Nikolić pokazao zašto je najbolji napadač u našoj ligi. Skoro na centru je prihvatio loptu, video da je Vukliš izašao daleko od gola,osmelio se i uputio udarac i pogodio za 2:1.

U nastavku se povela velika borba, a u 60. minutu Čović je iskoristio šansu i smanjio na 2:1. Nije mnogo trebalo domaćinu da poravna rezultat. Veljko Simić koristi gužvu i trese mrežu za 2:2.

Do kraja se vodila borba za svaku loptu. Viđeno je nekoliko šansi na obe strane, ali su mreže ostale mirne do trećeg minuta sudijske nadoknade kada je Luka Bijelović uputio udarac ka golu, lopta je pogodila Maksimovića i završila u mreži Vojvodine i Spartak je stigao do trijumfa i nova tri boda.  

Vojvodina - Spartak 2:3 (0:2)
Čović 60', Simić 68'- Bijelovic 24', Nikolić 34', Maksimović (ag)

Vojvodina: Vukliš, Devetak (Đorđević), Maksimović, Stevanović, Kovačević, Čović, Topić ( Miletić), Zukić, Jeličić (Nešković), Simić, Bastajić (Mrkaić).

Spartak: Dubljanić, Bijelović, Ivančević, M. Bogićević, Šinura, Moris (Đurasović), Šćepanović (Bogdanović), Mihajlović (Savković), Vidaković, Srećković, Nikolić.

U narednom kolu, ujedno i poslednjem ove jeseni Spartak gostuje u Kruševcu gde će snage odmeriti sa Napretkom. Utakmica se igra u subotu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 1385
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.