Komentara: 10
Pregleda: 7186
Video
Foto

Fudbal: Spartak savladao Partizan posle preokreta (3:2)

06.06.2020. u 20:26h > 21:38
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv slavio je protiv Partizana i to nakon preokreta, golovima Nemanje Nikolića i Stefana Denkovića. Podmlađeni tim „golubova“ hrabro se suprotstavio crno-belima, jednoj od najiskusnijih ekipa prvenstva, i na kraju zasluženo slavio.
Fudbal: Spartak savladao Partizan posle preokreta (3:2)

Podmlađeni tim Spartaka slavio je protiv Partizana u Subotici sa 3:2, u okviru 28. kola Linglong Superlige Srbije. Iako su gosti imali dva puta prednost, Nemanja Nikolić i Stefan Denković su se pobrinuli da golovima prokrenu rezultat, a uz dobru igru saigrača i odbrane golmana Dokića, zasluženo su stigli do trijumfa.

Tim Vladimira Gaćinovića, jedan od najmlađih u ligi, ostvario je ono što je i priželjkivao pred ovaj susret. Bodovi su ostali u Subotici.

Fudbal: Spartak savladao Partizan posle preokreta (3:2)Gosti su bili ti koji su od početka pretili, propustili nekoliko prilika, a onda uspeli da dođu do vođstva. Partizan je do do prednosti stigao već u 11. minutu. Slobodan udarac iskosa s desne strane izveo je Filip Stevanović, Dokić je bio nemoćan i gosti su poveli sa 1:0.

Svoje šanse za crno-bele nisu iskoristili Sadik i Asano, a to je kaznio Nemanja Nikolić i poravnao rezultat. Nikolić je vešto nadmudrio odbranu Partizana, ostao usamljen na desnoj strani, uputio šut, a Ostojić je u nameri da izblokira promenio pravac lopte i ona je završila u golu gostiju za 1:1.  Imao je Nikolić još jednu dobru priliku da preokrene rezultat protiv svog prijašnjeg kluba, ali je Stojković dobrom odbranom osujetio njegov pokušaj.

Fudbal: Spartak savladao Partizan posle preokreta (3:2)Crno-beli su gotovo svih 45 minuta konstantno napadali po desnoj strani preko Filipa Stevanovića, što je u završnici urodilo plodom. Po drugi put je Stevanović matirao Dokića i posle duplog pasa sa Sadikom iskoristio priliku da zatrese mrežu Spartaka za 1:2.

Drugo poluvreme donelo je bolju igru Spartaka. Mladi igrači domaćeg tima oslobodili su se grča i zaigrali otvorenije, agresivnije i slobodnije. Mogli su već u 52. minutu da dođu do novog izjednačenja, ali je Stefan Šormaz poslao loptu pored stative. Novu šansu za poravnanje imao je Vidaković, ali je Stojković dobro intervenisao. Ipak, iz trećeg pokušaja Subotičani su izjednačili. Denković je odlično izveo korner, Vidaković gađao glavom, na kratko je loptu izbio Sadik, a Nemanja Nikolić po drugi put naterao Stojkovića da vadi loptu iz mreže.

Fudbal: Spartak savladao Partizan posle preokreta (3:2)Raspoloženi čuvar mreže Spartaka svojim odbranama dao je vetar u leđa saigračima i Spartak je stigao do preokreta i prvog vođstva. Stefan Denković je odugovalačio pred golom crno – belih i tražio povoljan trenutak za šut. Iskoso sa desne strane je šutirao i pogodio za radost "golubova" – 3:2

Spartak ŽK – Partizan 3:2 (1:2)
Nikolić 29’, 58’, Denković 69’ - F. Stevanović 11’, 44’

Spartak: Dokić, Ivančević, Srećković (Jovanović), Vidaković, Denković (Vujanović), Nikolić, Dunđerski, Urošević, Marčić, Vidović, Bijelović (Šormaz (Baić)).

Partizan: Stojković, S.Pavlović, Sadik (Lakčević), Vitas, L. Pavlović, Asano (Matić), Zdjelar (Suma), Šćekić, Ostojić, Brežančić, Miletić (Smiljanić), Stevanović.

Najzanimljiviji detalji sa utakmice u video sažetku Grozdane i Božidara Spajića.

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak - Partizan Fudbal: Spartak - Partizan Fudbal: Spartak - Partizan Fudbal: Spartak - Partizan Fudbal: Spartak - Partizan Fudbal: Spartak - Partizan Fudbal: Spartak - Partizan Fudbal: Spartak - Partizan
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 7186
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub partizan

gradski stadion

fudbalska superliga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.