• Pregleda: 1330

Fudbal: Spartak proglasio najbolje u svojim redovima u 2019. godini

Tradicionalno na kraju svake godine kada se okonča polusezona pre odlaska na pauzu Spartak Ždrepčeva krv organizuje zajednički ručak za igrače, stručni štab, celokupnu radnu zajednicu i prijatelje kluba. Tako je bilo i ovog puta, a svečanu priliku su iskoristili da proglase najbolje pojedince iz prvog tima i škole fudbala u 2019. godini.
Fudbal: Spartak proglasio najbolje u svojim redovima u 2019. godini

Priznanja za najbolje seniore pripala su Nemanji Tekijaškom za najboljeg igrača u 2019. godini, a uručio mu je Nikola Simović, predsednik subotičkog superligaša, kao i za najlepši gol postignut u jesenjem delu gde je priznanje otišlo u ruke Davidu Dunđerskom koji je postigao protiv Crvene zvezde.

Vladanu Vidakoviću uručen je pehar za najbolju asistenciju na utakmici protiv Proletera gde je slavio Spartak sa 3:1, kada je mladi vezista uposlio Lazara Tufegdžića za novo vođstvo Subotičana od 2:1 na toj utakmici. Trofej mu je uručio Ljubiša Dunđerski, sportski direktor Spartaka.

Za najbolje pojedince u školi fudbala proglašeni su Stefan Simin iz pionirske selekcije, a priznanje mu je uručio Vladimir Torbica, legenda kluba i direktor skaut službe Spartaka. Priznanje za najboljeg kadeta pripalo je Srđanu Hrstiću, ali je umesto njega Ivica Francišković trofej uručio njegovom treneru Srđanu Kaurinu jer je Luka trenutno sa kadetskom reprezentacijom Srbije.

Najbolji u redovima omladinaca je Aleksandar Vidović, a njemu je priznanje predao Nebojša Vučković, glavni trener Omladinske škole Spartaka.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
navijać Odgovori
Nadam se da će" Spartak" u ovom prelaznom roku dovesti već jednom pravog DESNOG
BEKA jer na toj poziciji je TAKVA PROMAJA da sve nas boli glava od nje.
Klubu želim sve najlepše o NOVOJ GODINI!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.